دستور پخت کوکوی تره فرنگی کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است. ماده اصلی کوکو تخم مرغ است...
دستور پخت کباب ماهیتابهای گیاهی کباب ماهیتابهای یکی از کبابهای خوش طعمی است که پیش از این برخی از...
دستور پخت شکر پلو با خورش قیمه «شکر پلو» یکی از غذاهای خوش طعم و سنتی شیراز است که معمولاً با «خورش...
روش سیخ زدن کباب کوبیده روی سیخ جوجه کباب سیخ زدن یا به سیخ کشیدن گوشت کباب کوبیده یکی از تکنیکهای مهم است که...
دستورپخت رل زعفرانی جوجه کباب و سوسیس رل زعفرانی نوع جوجه کباب است که در میانه آن مواد دیگری قرار داده میشود....
دستورپخت جوجه کباب زعفرانی بزرگ جوجه کباب یکی از کبابهای بسیار خوش طعم است که با گوشت مرغ تهیه میشود و...
دستور پخت کباب اردک به سبک ایرانی اردک جزو پرندگانی است که در ایران پرورش نیز داده میشود و گوشت این حیوان...
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.