صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ماجرای نجات دختر نوجوان با علائم مسمومیت با سیانور

دختر نوجوانی که با علائم مسمومیت مشکوک به سیانور به بیمارستان افضلی پور کرمان مراجعه کرده بود، با تزریق یک گرم آمپول هیدروکسی کوبالامین یاهمان ویتامین B۱۲ تحت درمان است.
کد خبر: ۱۰۳۳۶۸۳
| |
18142 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم از کرمان، ‌به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان، فلوشیپ سم‌شناسی و مسمومیت و مدیر گروه مسمومیت‌های دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان افضلی پور کرمان در این خصوص اظهار داشت: دختر نوجوانی که با علائم مسمومیت مشکوک به سیانوز، اسیدوز، علایم حیاتی ناپایدار و مصرف پودر سفید رنگ ( به گفته‌ پزشکان و همراهان وی سیانور بود) از یکی از شهرستان های کرمان به مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان مراجعه کرده بود؛ تحت درمان و تزریق یک گرم آمپول هیدروکسی کوبالامین یا همان ویتامین B۱۲، قرار گرفت.

دکتر شهراد تاج الدینی افزود: پس از درمان های لازم خوشبختانه علایم حیاتی بیمار پایدار شد و نجات یافت.

پیش از این در فضای مجازی اخباری از تزریق پنج هزار آمپول برای نجات مردی که با سیانور (سیانید) خودکشی کرده بود منتشر شد که امروز روابط عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی کرمان اعلام کرد: این خبر منتشر شده در فضای مجازی صحت ندارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان