صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قیمت جهانی طلا و نقره جهش کرد

قیمت جهانی طلا و نقره در معاملات دیشب، جمعه، پس از آن جهش کرد که گزارش اشتغال جدید آمریکا ناامیدکننده بود و باعث افت دلار شد.
کد خبر: ۱۰۳۲۵۹۰
| |
5804 بازدید

قیمت جهانی طلا و نقره در معاملات دیشب، جمعه، پس از آن جهش کرد که گزارش اشتغال جدید آمریکا ناامیدکننده بود و باعث افت دلار شد.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت جهانی طلا و نقره در معاملات دیشب، جمعه، پس از آن جهش کرد که گزارش اشتغال جدید آمریکا ناشی از تشدید پاندمی کرونا، ناامیدکننده بود و باعث افت دلار شد.

گزارش اشتغال ماه ژانویه آمریکا دیشب توسط وزارت کار این کشور منتشر شد که نشان می‌داد عملکرد بازار این کشور به حد مورد انتظار نرسیده است. این گزارش باعث شد تا احتمال تصویب سریع‌تر بسته مالی جدید آمریکا افزایش یافته و دلار افت کند.

قیمت خرید نقدی هر اونس طلا در بورس لندن، اسپات گلد، ۱.۰۷ درصد جهش کرد و به ۱٫۸۱۱.۶۲ دلار بازگشت.

قیمت پیش‌خرید هر اونس طلای آمریکا ۱.۳۴ درصد جهش کرد و به ۱٫۸۱۵.۲۶ دلار رسید.

قیمت خرید نقدی هر اونس نقره در بورس نیویورک ۳.۰۵ درصد جهش کرد و به ۲۷.۰۴ دلار رسید.

افت ارزش دلار باعث می‌شود قیمت طلا برای دارندگان ارزهای غیر دلاری کاهش یافته و تقاضا برای آن بالا برود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار