صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تسلیت دکتر رضایی در پی درگذشت بانوی پژوهشگر

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پیامی درگذشت دکتر نجار پیرایه از بانوان پژوهشگر را به جامعه دانشگاهی کشور و خانواده وی تسلیت گفت.
کد خبر: ۱۰۳۱۶۷۴
| |
15027 بازدید

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، در پیامی درگذشت دکتر نجار پیرایه از بانوان پژوهشگر را به جامعه دانشگاهی کشور و خانواده وی تسلیت گفت.

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
درگذشت تاسف برانگیز دانشمند و استاد ممتاز دانشگاه تربیت مدرس، سرکار خانم دکتر نجار پیرایه را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور، به ویژه به خانواده و همسر گرامی ایشان جناب آقای دکتر رضا تقی پور تسلیت عرض نموده، از درگاه حضرت حق برای آن فقیده سعیده، رحمت و آمرزش و برای مصیبت دیدگان، شکیبایی و آرامش طلب میکنم.
محسن رضایی
۱۳ بهمن ۱۳۹۹

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان