صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مسی و هم‌تیمی محبوبش دوباره در یک تیم

احتمال دارد سال ۲۰۲۲ باشگاه اینترمیامی، لیونل مسی و لوئیس سوارس ستاره‌های آرژانتینی و اروگوئه‌ای تیم‌های بارسلونا و اتلتیکومادرید را به خدمت بگیرد.
کد خبر: ۱۰۲۴۶۱۱
| |
10580 بازدید

به گزارش تابناک، لیونل مسی در مصاحبه اخیرش فاش کرد که دوست دارد روزی در آمریکا زندگی کند و همین امر باعث شده باز هم شایعه حضورش در اینترمیامی بر سر زبان‌ها بیفتد.

رادیو «کاتالونیا» خبر داد، باشگاه اینترمیامی برای جذب ستاره‌های فعلی و پیشین بارسلونا برنامه دارد، اما این اتفاق قبل از سال ۲۰۲۲ رخ نخواهد داد. انتظار می‌رود لیونل مسی در بارسلونا یک فصل دیگر هم ماندگار شود و لوئیس سوارس هم با اتلتیکومادرید تا سال ۲۰۲۲ قرارداد دارد. پس از آن شاید هردو با هم راهی آمریکا شوند تا برای تیمی که دیوید بکام مالک آن است، بازی کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان