ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستور وزیر صهیونیست درباره اسرای فلسطینی

وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی دستور داده است تا واکسیناسیون کرونا برای اسرای فلسطینی دربند در زندان های این رژیم انجام نشود.
کد خبر: ۱۰۲۳۹۷۲
| |
5741 بازدید
دستور وزیر صهیونیست درباره اسرای فلسطینی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، رسانه‌های صهیونیستی از دستور وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی برای عدم واکسیناسیون کرونا برای اسرای فلسطینی دربند در زندان‌های این رژیم خبر دادند.

به گزارش وبگاه «تایمز اسرائیل»، «امیر اوحانا» وزیر امنیت عمومی رژیم صهیونیستی شنبه شب به مسئولان زندان‌های این رژیم دستور داد که هنگام واکسیناسیون کرونا به زندانیان، اسرای فلسطینی تا اطلاع ثانوی واکسینه نشوند.

بر اساس این گزارش، در بیانیه دفتر اوحانا آمده است که فعلاً واکسن کرونا تنها باید برای مسئولان زندان و زندانیان اسرائیلی تزریق شود و «زندانیان امنیتی» (اسرای فلسطینی) اجازه دریافت واکسن را ندارند.

این خبر علیرغم ادعای تشکیلات خودگردان فلسطین مبنی بر تزریق واکسن کرونا به اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد.

وزارت بهداشت فلسطین هم پیش از این از سازمان بهداشت جهانی و کمیته صلیب سرخ جهانی خواسته بود که بر واکسیناسیون ضد کرونای اسرای فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی نظارت داشته باشند.

بنا بر اعلام سازمان امور اسرا و آزادگان فلسطین، تا کنون ۱۴۰ اسیر فلسطینی به کرونا مبتلا شده اند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار