ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

راه اندازی تاکسی هوایی در کره جنوبی

شرکت چینی‌ای هانگ از تکمیل پرواز‌های آزمایشی خود در کره جنوبی برای حمل و نقل مسافر با تاکسی هوایی خبر داده است.
کد خبر: ۱۰۱۷۵۴۸
| |
9598 بازدید
راه اندازی تاکسی هوایی در کره جنوبی
به گزارش تابناک به نقل از فارس به نقل از نیواطلس، با راه اندازی تاکسی هوایی در کره جنوبی علاوه بر حمل سریع مسافر می‌توان برای امداد و نجات هوایی و نیز گسترش جهانگردی نیز اقدام کرد.

تاکسی‌های هوایی برقی شرکت‌ای هانگ ظرفیت حمل دو مسافر را دارند و‌ای هانگ ۲۱۶ نام گرفته اند. قرار است سه منطقه خاص در کره جنوبی برای نشست و برخاست تاکسی‌های هوایی در نظر گرفته شود و پرواز آن‌ها از سال ۲۰۲۳ به بعد آغاز شود.

اولین منطقه در نظر گرفته شده بدین منظور در سئول پایتخت کره جنوبی واقع است. منطقه دوم نیز در شهر دائجو ایجاد می‌شود و منطقه سوم نیز در جزیره ججو ایجاد می‌شود. حداکثر سرعت این تاکسی‌های هوایی ۱۳۰ کیلومتر در ساعت است و با هر بار شارژ آن‌ها می‌توانند ۲۱ دقیقه پرواز کنند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار