ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سقوط ۴۵ درصدی سود خالص آرامکوی سعودی

با کاهش تقاضای نفت تحت تاثیر پاندمی کرونا، سود خالص آرامکوی سعودی ۴۴.۶ درصد در سه ماهه سوم سقوط کرد.
کد خبر: ۱۰۱۲۹۵۷
| |
5033 بازدید

با کاهش تقاضای نفت تحت تاثیر پاندمی کرونا، سود خالص آرامکوی سعودی ۴۴.۶ درصد در سه ماهه سوم سقوط کرد.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، با کاهش تقاضای نفت تحت تأثیر پاندمی کرونا، سود خالص آرامکوی سعودی ۴۴.۶ درصد در سه ماهه سوم سقوط کرد.

سود خالص آرامکو در این سه ماهه به ۴۴.۲۱ میلیارد ریال عربستان (معادل ۱۱.۸ میلیارد دلار) رسید. این در حالی است که در سه ماهه سوم سال گذشته سود خالص این شرکت بیش از ۷۹.۸۴ میلیارد ریال شده بود.

با این همه این داده‌ها نشان می‌دهد که سود شرکت از سقوط سنگین سه ماهه دوم که تا ۲۴.۷۴ میلیارد ریال پایین آمده بود تا حدود زیادی ریکاوری شده است.

پس از انتشار این داده‌ها ارزش سهام آرامکو در بورس تداول عربستان ۱ درصد جهش کرد و قیمت هر سهم آن به ۳۴.۵۰ ریال رسید.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟