بازدید 33545

شرط دورکاری کارکنان اعلام شد

سازمان اداری و استخدامی با تاکید بر ارائه خدمات دستگاه‌ها به مردم ضمن سختگیری بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات، تصمیم جدیدی درباره دورکاری ندارد ‌و آن را مشروط به فراهم بودن زیرساخت‌ها و تصمیم مدیران می‌داند.
کد خبر: ۱۰۰۹۸۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵ 19 October 2020

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، از اسفند سال گذشته با شدت گرفتن شیوع بیماری کرونا در کشور در خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی مهمترین توصیه برای جلوگیری از شیوع این اپیدمی بود. در همین راستا ستاد ملی کرونا برای کاهش تردد یا حضور افراد در مجموعه دولت تصمیماتی برای حضور کارکنان در نظر گرفت.

در ابتدای امر، ساعت کاری محدود شد و هر روز از ساعت ۸ تا ۱۳ تغییر کرد. در ادامه با گسترش اپیدمی در فروردین ماه حضور کارکنان در ادارات به یک سوم و دو سوم و با اولویت کارکنان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و خاص بالای ۶۰ سال سن و خانم های باردار و مادران دارای فرزند زیر ۶ سال کاهش یافت.

اما از اوایل خرداد ماه و فروکش کردن نسبی کرونا در کشور، مجدد شرایط به حالت عادی برگشت و دولت طی بخشنامه‌ای از دستگاه‌های اجرایی خواست تا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کارکنان در محل کار خود حاضر شوند، ولی ساعات کاری آنها از ۷:۳۰ تا ۱۴:۳۰ محدود شد.

براین اساس رییس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که طبق تصمیمی که ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته است و بخشنامه‌ای که در این مورد سازمان اداری و استخدامی کشور (در خردادماه) صادر کرده است دستگاه‌های اجرایی می‌توانند در صورتی که زیر ساخت دورکاری در آن‌ها فراهم است از خدمات کارکنان به صورت دورکاری استفاده کنند.

جمشید انصاری افزود: تصوری که از تعداد کارمندان دولت در مقایسه با حدود ۸۵ میلیون جمعیت کشور وجود دارد، تصور دقیقی نیست، تعداد کارکنان دولت اعم از کارکنان دستگاه‌های اجرایی، نیروهای نظامی، انتظامی، کارکنان شهرداری‌ها و سایر کمتر از سه و نیم میلیون نفر هستند که بخشی از اینها اساسا تحت هر شرایطی برای ارائه خدمات باید در محل‌های کار خود حضور داشته باشند.

 

رییس سازمان اداری و استخدامی با بیان اینکه معنای دورکاری این نیست که کارمندان را تعطیل کنیم در خانه بمانند و خدمات ضروری دولت زمین بماند، تاکید کرد: اجازه دورکاری کارمندان از خردادماه به صورت یک بخشنامه دائمی صادر شده ولی همانطور که اشاره شد یک شرط دارد که زیر ساخت ارائه خدمت از سوی کارمند به صورت دورکاری وجود داشته باشد. هر دستگاهی می‌تواند زیر ساخت‌ها را فراهم کند و در صورت فراهم کردن این زیر ساخت‌ها از خدمات دورکاری کارکنان خود استفاده کند.

در این زمینه سخنگوی دولت نیز هفته گذشته در بازدید از ایستگاه مترو در خصوص کاهش ساعت کاری کارکنان دولت و اجرای دورکاری گفت: فعالیت سیستم اداری در صورت فقدان نیروی کار با مشکل مواجه می‌شود و از همین‌رو باید این مساله را به گونه‌ای مدیریت کرد که هم سیستم اداری دچار مشکل نشود و هم بتوان نکات بهداشتی را رعایت کرد.

علی ربیعی افزود: تصمیم برای دورکاری کارمندان بر اساس نظام اداری گرفته می‌شود و اکنون نیز در شرایط لزوم حضور کارمندان به یک سوم کاهش یافته و ساعت کاری آنان هم کم شده است.

براین اساس آخرین موضع سازمان اداری و استخدامی و دولت تاکید دارد که درمرحله اول باید دستگاه‌های اجرایی تمامی پروتکل‌ها را رعایت کرده و در راستای توسعه ارائه خدمات به صورت الکترونیک حرکت کند که کمترین حضور مراجعه کنندگان در سازمان‌ها و دستگاه‌ها را با خود به همراه داشته باشد ولی در صورت وجود زیر ساخت می‌توانند بنابر تشخیص خود کارکنان را دور کار کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱۸
مدیر ما نه ساعت را اجرا کرد نه دور کاری نه طرح یک سوم تمام زمانها همه بچه اداره در اداره حضور داشتن به دستور ایشان
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۸
کدام اداره هستید؟ ما از طریق سازمان بازرسی پیگیری میکنیم.
به نام خدا......شما باید هر چه سریعتر به سمت الکترونیکی کردن امورات مردم بروید حتی تقا ضا آنان بصورت چاپی باشد و امضا الکترونیکی برایتان ارسال نمایند و کلا حضور مردم در ادارت را منتفی نمایید وگرنه این بیماری بنیان کشور را از بین میبرد زود تر از خواب غفلت برخیزید و اقدامات موثر و سریع را انجام دهید والسلام علی عبادالله الصاحین
واقعا خسته نباشید و خداقوت ...
اونچنان مدیریتی در شرایط کرونایی بکنید که همه مردم رو به کشتن بدید.
بابا اینا کلا رد دادن.............
همش حرف مفته
هر وقت اجرا شد شرطه
تا جناب آقای روحانی و تیم بزرگوار مردم رو به کشتن ندهند دست بردار مدیریت خوبشان نیستند .
الان از کل این متن معلوم نیست آخرش چی تصویب شده و باید اجرا بشه!!
هر سازمانی هم ساز خودش رو می زنه....
ب والله،ب خدا ک کارمندان سارمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی گناه دارن.ن تنها دورکار نیستیم بلکه ماموریت هم‌میریم،حتی حضور حداقلی هم اجرا نمیشه.پروتکل ها رعایت نمیشه.همیشه آسانسورها پر و شلوغ.گناه ما چیه؟ ب داد برسید
خسته شدیم از بس که گفتیم دورکاری گفتن زیرساخت، بابا به کارمند بدبخت چه ربطی داره که شما زیرساخت ندارید؟
بیچاره بیمارانی که باید در این روزهای تاریک کرونایی برن سر کار ومرگ را بجان بخرن چرا که مدیران عرضه ندارن زمینه ،دورکاری را برای این کارکنان ایجاد کنن .
سازمان ما قابلیت دورکاری رو داره ولی اجرا نمیکنه...واقعا بدون هبچ بخشنامه ای انتظار دارن به کارمندا دورکاری بدن؟؟!!
مدیران نالایق و پیر و فرسوده در اداره ما فقط دوست دارند کارمندان جلو چشم شان رژه بروند
زیر ساخت آماده کنند که کارمند را نبینند ؟!!!
چه حرفا می زنی عامو
به اون دوست شاغل در سازمان بازرسی بگید به اداره ما هم سر بزند
سپردن اختیار دورکاری کارمندان به مدیران می شود همین اوضاع بلبشوی فعلی. حال که امکان تعطیلی ادارات نیست نباید آنها را به حال خود رها کرد. ایجاد امکانات دورکاری هزینه بر است و اکثر مدیران از آن سرباز می زنند. باید با وضع جریمه های سنگین آنان را مجبور به فراهم کردن امکانات دورکاری کرد. بازرسان وزارت بهداشت هم حتما باید بازدیدهای سرزده از ادارات داشته باشند. در اکثر ادارات با فضاهای محدود اصلا فاصله فیزیکی رعایت نمی شود.
مدیر اداره ما کارمندانی را که خود و یا خانواده شان کرونا گرفته اند به پنهان کاری تشویق می کند. معضل مدیران کوتوله که این روزها بسیار بود شده آفت جانمان شده
بیایید ایران خودرو ببینید چه وضعیه؟هنوز مدیران جلسات برگزار میکنند و همه کارشناسان رو هم اجبار میکنن که در جلسات باید شرکت کنند اونم در اتاقهای تنگ و کوچیک بدون هیچ پنجره ای.چکار باید کنیم؟آمار ابتلا و فوتی در ایران خودرو بیداد میکنه.
آقا رضای سازمان بازرسی لطفا از ایران خودرو بازرسی کنید و ببینید چه خبر است.هنوز جلسات اجباری تشکیل میشود
کارمندان بانکها که روئین تن هستند
اصلا هیچ کارمند بانکی از کرونا نمرده
هیچ کدومشون در بخش ویژه بستری نیست
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل