صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

جلسه شبانه بشار با پرسپولیس؛ پیشنهاد ۳میلیون دلاری قطر

کد خبر: ۱۰۰۹۱۹۲
| |
6081 بازدید

بشار رسن شب گذشته در جلسه ای با مهدی رسول پناه و برخی از مدیران باشگاه پرسپولیس شرکت کرد تا درباره جدایی اش تصمیم گیری شود.

به گزارش تابناک ورزشی، در این جلسه رسول پناه به رسن گفته که پرسپولیس به هیچ عنوان با جدایی‌اش موافقت نمی کند و تنها در صورتی اجازه می دهد رسن از پرسپولیس برود که این بازیکن حداقل تا نیم فصل به تعهد خود در قبال پرسپولیس عمل کند و آن زمان با پرداخت مبلغی از پرسپولیس جدا شود.

در این جلسه هافبک عراقی پرسپولیس هم اصرار زیادی داشت که با پرداخت مبلغی رضایت‌نامه خود را بگیرد. او به مدیران باشگاه گفته پیشنهاد خوب ۳ میلیون دلاری از یک باشگاه قطری دارد و به خاطر اینکه این دستمزد می تواند کمک حال او و خانواده اش باشد می خواهد پرسپولیس را ترک کند. در نهایت هم قرار شد رسن امروز پاسخ نهایی خود را به پرسپولیس بدهد.

البته با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه به نظر می رسد پرسپولیس به هیچ عنوان اجازه جدایی رسن را نمی دهد و با توجه به قراردادی که این بازیکن با باشگاه پرسپولیس دارد عملا هافبک عراقی نمی تواند سرخ ها را بدون کسب مجوز ترک کند.

انتهای

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار