ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اعمال جریمه عدم استفاده از ماسک فقط در پایتخت

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: جریمه عدم استفاده از ماسک فقط در پایتخت اعمال می شود و جریمه ها فقط به صورت دستی ثبت می شوند نه با دوربین ها.
کد خبر: ۱۰۰۹۰۳۵
| |
8216 بازدید
|
۱
اعمال جریمه عدم استفاده از ماسک فقط در پایتخت

به گزارش تابناک به نقل از مهر، معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: جریمه عدم استفاده از ماسک فقط در پایتخت اعمال می شود و جریمه ها فقط به صورت دستی ثبت می شوند نه با دوربین ها.

سرهنگ عین الله جهانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: جریمه عدم استفاده از ماسک فقط و فقط در تهران اعمال می‌شود و آن هم فقط برای تاکسی و اتوبوس‌ها لحاظ می‌شود نه وسایل نقلیه شخصی.

وی افزود: همانطور که در خبرهای قبلی گفته شد آن برگ تخلف منتشر شده که مربوط به استان فارس بود جعلی است و با فتوشاپ آن تصویر را ایجاد کردند و اصلاً این موضوع صحت ندارد.

معاون اجتماعی پلیس راهور ناجا گفت: البته تا به امروز هنوز هیچ جریمه ای برای هیچ راننده‌ای در تهران صادر نشده و مواردی هم که دیده شده با تذکر و ارشاد حل شده است.

سرهنگ جهانی گفت: این را هم تاکید کنم که مأموران ما به صورت حضوری و دستی جریمه‌های عدم استفاده از ماسک را اعمال می‌کنند و از دوربین‌های راهور برای این موضوع به هیچ عنوان استفاده نمی‌شود.

 

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۳
با این اظهارات دیگه ترس مردم از نزدن ماسک ریخت و وزارت بهداشت هرچه ریسیده بود پنبه شد
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟