بازدید 14983
۸

تهران در محاصره کرونا/ فاجعه در راه است

شرایط کرونایی تهران اصلا خوب نیست و به نظر می رسد اگر دیر بجنبیم، شاهد بحران نبود تخت های بستری و بالا رفتن آمار مرگ و میرها باشیم.
کد خبر: ۱۰۰۷۲۴۵
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۵ 06 October 2020

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، هشدارهای پی در پی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران و پزشکان درگیر بیماران کرونایی در بیمارستان‌های پایتخت، حکایت از این واقعیت دارد که اوضاع تهران اصلاً خوب نیست و اگر دیر بجنبیم، فاجعه‌ای ناگوار رخ خواهد داد.

روند صعودی بستری‌ها و مرگ‌های کرونایی در دو سه هفته اخیر در تهران و البته چند کلانشهر دیگر کشور، موجی از ترس و نگرانی را در وجود کادر درمانی ایجاد کرده است. اما، واقعیت این است که توصیه‌های بهداشتی، گره گشا نبوده و می‌بایست از اهرم‌های فشار برای برخورد با کسانی استفاده کرد که با سهل انگاری‌های خود، جان دیگران را نیز در معرض خطر مرگ قرار داده‌اند.

این در حالی است که هوا رو به سردی می‌رود و کم کم باید منتظر بیمارانی بود که با علائم آنفلوانزا و سرماخوردگی راهی مطب‌ها و کلینیک‌ها می‌شوند. در چنین شرایطی، متأسفانه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تهران به پایین‌ترین حد خود رسیده است. به طوری که علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفته است که میزان استفاده از ماسک حدود ۵۵ درصد است.

وی همپنین به این نکته نیز اشاره کرده است که در برخی مناطق پرتراکم استان تهران و مراکزی از جمله مترو، امکان رعایت فاصله گذاری اجتماعی وجود ندارد.

پیام طبرسی رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، با عنوان این مطلب که بالاترین میزان بستری شدگان کرونایی از اولین روز شیوع ویروس در کشور تا به امروز در بخش‌های آی سی یو، مربوط به روزهای اخیر است، گفت: تقریباً ظرفیت بخش‌های مراقبت ویژه کشور در اشغال بیماران کرونایی قرار دارد و در آینده نیز هر تعداد تخت بستری به ناوگان درمان اضافه شود، به درمان بیماران کرونایی تعلق خواهد گرفت.

شهر و استان تهران در یک وضعیت کاملاً بحرانی به سر می‌برد. تعداد مرگ و میر، ابتلاء و بستری به شدت افزایش یافته و در کمتر از ۱۰ روز عدد میزان فوتی، ابتلاء و بستری در تهران با آمار سه تا ۴ هفته‌ای در پیک دوم برابری می‌کند. از طرفی مطالعات نشان می‌دهد که رابطه مستقیمی میان میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و ابتلاء به کرونا وجود دارد.

رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری، با اشاره به اینکه در حال حاضر کشور در مهار کرونا وضعیت مطلوبی ندارد، گفت: افزایش آمار مبتلایان و مرگ و میرها در مقایسه با جمعیت کشور نشان می‌دهد آمارها هنوز به عدد قابل قبول نزدیک هم نشده و باید بیش از پیش محدودیت‌ها و پروتکل‌ها جدی گرفته شود.

طبرسی افزود: همچنان و همانند روزهای اول شیوع این اپیدمی بیشترین قربانیان این بیماری افراد در معرض خطر و سالمندان هستند ولی این موضوع به این معنی نیست که سلامت سایرین و جوان ترها تضمین شده است چرا که موارد عدیده ای نیز در موج سوم بدون هیچ بیماری زمینه‌ای و ریسک فاکتوری درگیر ابتلابه این بیماری در فرم‌های شدید تر شده‌اند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با عنوان این مطلب که وضعیت بستری‌ها رو به تزاید بوده و نگران کننده است، افزود: ۹۶۱ بیمار جدید در شبانه روز گذشته بستری شده‌اند که ۱۶۷ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

زالی با اشاره به آمار فوتی‌ها، گفت: ۱۱۶ مورد فوتی در شبانه روز گذشته داشته‌ایم که تست پی سی آر ۷۰ نفر آنها در پرونده مثبت بوده است.

وی با اعلام اینکه در مهر ماه در سه روز متفاوت آمار مرگ و میر و مراجعه بالایی داشته‌ایم، افزود: متأسفانه در تهران هیچ وقت به نقطه مطلوب نرسیده‌ایم.

زالی گفت: بر اساس شاخص‌های سازمان جهانی بهداشت، اگر در دو هفته به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۵ نفر مبتلا داشته باشیم، وضعیت قرمز است که تهران در حال حاضر چنین شرایطی را دارد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۸
به تهرانی ها پکیج بدید برند سفر شمال، شما که بلد نیستید تو این زمینه ها اوضاع را کنترل کنید. اصلا خیالتونم نیست. فقط خبر میدید و همین. مدیریت بحرانتون در حد صفر کلوین یا همون صفر مطلقه
حقیقت داره اوضاع تهران خوب نیست کافیه به یک بیمارستان سر بزنید
عمدا مسئولین همه چیز را رها کرده اند.
از بس ایتالیا و امریکا رو مسخره کردین و به خودتون به به و چه چه گفتین همون بلا گریبانگیرتون شد، البته شما که کَکِتون هم نمیگزه! گریبانگیر مردم شده
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
اینه عرزه هیچ کاری را ندارند، نمونش کنترل بحران کرونا و کنترل بحران اقتصادی و داستان از بین رفتن ارزش پول ملی هست
چرادردنياعليرغم سيرسعودي مبتلايان به كرونا شاهد كاهش مرگ ومير هسيم ولي درايران رشدامارفوتيهاي ناشي ازكرونادازيم
ايانوع ويروس متفاوته يا مشكل دارو ودرمان وناشي ازتحريمهاست
چون الان نزديك به چهل ساله كه به ماگفتن تحريم تاثيري نداره وماميتونيم خودكفا باشيم خصوصا درزمينه دارو ولي الان حتي واكسن انفولانزا نداريم يعني خدايي نكرده به مادروغ گفتن؟
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۱۵
با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه
مردم رعایت نمی کنند در اداره ما که همه تحصیل کرده هستند، اقلا نصف آقایان ماسک نمی زنند.
در ایران فقط ادعای مبارزه را دارند در همه جای دنیا کاهش مرگ و میر را شاهد هستیم ولی در ایران افزایش یافته برای اینکه بودجه اختصاصی را بجای واردات دارو لوازم دیگری وارد کردند عده ای و نهادی قدرتمند کشور را گروگان گرفته اند و با رانت و انحصار در پی انباشت ثروت در خارج و داخل برای خودشان هستند و مردم را به امید خدا رها کرده اند چرا با بودجه اختصاصی از صندوق ملی داروی خارجی موثر وارد نکردید کدام مافیای دارویی جلوی این کار را گرفت البته مردم همه اینها را می شناسند و ظلمشان را پاسخ خواهند داد.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر