صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مظفری: هیچ پنالتی برای السد نشد، اخراج نعمتی هم اشتباه بود

کد خبر: ۱۰۰۵۴۹۴
| |
6146 بازدید

نوید مظفری کارشناس داوری فوتبال ایران در مورد قضاوت داور دیدار پرسپولیس مقابل السد در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: داوری این دیدار در مجموع خوب بود و قضاوت خوبی را از داور کره‌ای شاهد بودیم.

به گزارش تابناک ورزشی، مظفری ادامه داد: در دقیقه 68 صحنه‌ای در محوطه جریمه پرسپولیس اتفاق افتاد که تکل احمد نوراللهی در 18 قدم واقعاً پنالتی نبود و تشخیص داور صحیح بود. 

کارشناس داوری فوتبال افزود: در یک صحنه دیگر عبدالکریم حسن در دقیقه 86 با شیطنت روی امیری خطا کرد و مستحق دریافت کارت زرد بود. 

مظفری در پاسخ به این پرسش که «اخراج نعمتی صحیح بود؟»، خاطرنشان کرد: در صحنه‌ای که نعمتی اخراج شد خطای او اخراج نداشت، ولی ممکن است در ادامه حرفی زده باشد که از داور کارت قرمز گرفت. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟