بازدید 20101
با شروع موج سوم کرونا

موج جدید گرانی مواد شوینده استارت خورد؟ / سازمان حمایت از مصرف کننده کجاست؟

چند روزی است که مسئولین هشدار‌های لازم در مورد شروع موج سوم کرونا در کشور را می‌دهند. با آغاز این موج، قطعا تقاضا برای مواد شوینده افزایش خواهد یافت و این در حالی است که قیمت این محصولات، یکی دو ماهی است افزایش یافته و زمزمه‌هایی در مورد افزایش قیمت مجدد محصولات شوینده به گوش می‌رسد.
کد خبر: ۱۰۰۴۳۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۶ 22 September 2020

افزایش قیمت

از اواخر بهمن ماه سال گذشته بود که شیوع ویروس کرونا در ایران تایید و همین موجب شد، تقاضا برای برخی کالاهای بهداشتی، از جمله مواد شوینده افزایش یابد.

به گزارش تابناک اقتصادی، این افزایش تقاضا موجب شد تا هزینه‌های مواد شوینده در سبد مصرفی خانوار افزایش یابد، به طوری که فرامرز توفیقی، رئیس کمیته دستمزد و شورای اسلامی کار و نماینده کارگران در شورای عالی کار در دهم تیرماه ۱۳۹۹ طی مصاحبه‌ای گفت: پس از کرونا جهش ۳۰ و چند درصدی در استفاده از شوینده‌های بهداشتی داشتیم که هزینه سبد خانوار را به ۶ میلیون و ۵۰ هزار تومان رساند.

این مصاحبه هنگامی انجام شد که کشور درگیر موج دوم کرونا بود و قیمت مواد شوینده تازه افزایش یافته بود. این روز‌ها که گفته می‌شود، کشورمان وارد موج سوم کرونا شده است، قطعا نیاز مردم در این شرایط به مواد شوینده بیشتر نیز خواهد شد؛ اما شنیده‌ها حکایت از آن دارد که برخی اقلام شوینده به صورت چراغ خاموش افزایش قیمت داشته اند.

افزایش قیمت ۲۰ تا ۳۰ درصدی مواد شوینده

علیرضا رضایی قهرودی، رئیس اتحادیه عمده فروشان مواد شوینده طی مصاحبه‌ای در ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ در خصوص وضعیت بازار مواد شوینده و افزایش قیمت در برخی اقلام اظهار داشت: طی یک تا دو ماه گذشته، قیمت مواد شوینده حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد گران شد.

رضایی قهرودی با بیان این که اگر دلار گران شود، طبیعی است که نرخ این اقلام نیز تغییر کند، تصریح کرد: اگر افزایشی صورت گرفته، قطعا مجوز گرفته اند. دولت خود قیمت خودرو را نتوانست کنترل کند و چندین بار قیمت آن افزایش یافته است. اعلام کردند، خودرو‌هایی که در پارکینگ است، احتکار بوده و با آن برخورد می‌شود؛ اما باز چندین بار نرخ‌ها تغییر کرد. وی در پایان افزود: در افزایش قیمت خودرو رقم زیادی جابجا می‌شود، حال که نوبت به تولیدکنندگان کوچک شوینده می‌رسد، دم از گرانی می‌زنند. مشکل اصلی جای دیگری است که متأسفانه رها شده است.

سازمان حمایت هنوز دستور افزایش قیمت را صادر نکرده است!

در حالی رئیس اتحادیه عمده فروشان مواد شوینده از افزایش قیمت ۲۰ تا ۳۰ درصدی مواد شوینده خبر داده که گویا هنوز سازمان حمایت مجوزی برای افزایش قیمت مواد شوینده صادر نکرده است.

در همین رابطه، بختیار علم‌بیگی، رئیس هیات مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران طی مصاحبه‌ای در مورخه ۲۴ شهریور ماه ۱۳۹۹ گفت: تولیدکنندگان برای افزایش قیمت محصولات بهداشتی و شوینده به سازمان حمایت درخواست دادند؛ اما هنوز با این درخواست موافقت نشده است. تا این تاریخ یک بار درخواست افزایش قیمت رد شده و دوباره مذاکراتی انجام شده که هنوز نتیجه آن‌ها مشخص نشده است.

افزایش قیمت

چرا مواد شوینده گران شد؟

همان گونه که رئیس اتحادیه عمده فروشان مواد شوینده اعلام کرد، اگر دلار گران شود، طبیعی است که نرخ این اقلام نیز تغییر کند! اما قیمت مواد شوینده چه ربطی به دلار دارد؟

طبق گفته کارشناسان، هم اکنون ۸۰ درصد از مواد اولیه تولید شوینده‌ها در داخل ایران تولید می‌شود، اما نکته مهم اینکه تولید همین مواد اولیه نیازمند مواد دیگری می‌باشد که آن مواد وارداتی است. برای مثال شیره نارگیل از مالزی وارد می‌شود و در تولید تگزاپون که پرمصرف‌ترین ماده اولیه در شوینده‌ها است به کار می‌رود.

گفتنی است، هر ساله در اردیبهشت ماه قیمت مواد شوینده ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش می‌یابد، اما امسال به دلیل اینکه ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی از خردادماه سال گذشته به تولیدکنندگان اختصاص نیافت، تولیدکنندگان مجبور شدند از ارز آزاد استفاده کنند. همین باعث شد تا با گرانی ارز قیمت مواد اولیه هم افزایش یافت و در نتیجه قیمت مواد شوینده نیز گران شود.

زمزمه‌هایی شنیده می‌شود که در صورت ادامه روند افزایش قیمت ارز و سخت‌تر شدن تامین مواد اولیه، احتمالاً قیمت مواد شوینده یک بار دیگر افزایش یابد که باید منتظر ماند و دید که این زمزمه‌ها تا چه اندازه صحت می‌تواند داشته باشد.

در این شرایط که کشور نیازمند مواد شوینده است، آیا صادرات این مواد آزاد شد؟

به هر حال در شرایطی که گفته می‌شود موج سوم کرونا در حال آغاز است و در صورت شروع موج سوم قطعا تقاضا برای مواد شوینده افزایش خواهد یافت. خبر‌ها حکایت از آن دارد که گویا صادرات برخی مواد شوینده تا پایان آذرماه امسال بلامانع اعلام شده است.

در همین رابطه در ۲۳ شهریور ماه ۱۳۹۹ مهدی صادقی نیارکی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، در نامه‌ای به سعید عباسپور، مدیر کل دفتر مقررات صادرات و واردات این وزارتخانه اعلام کرد که بر اساس مصوبات بیست و پنجمین جلسه ستاد مقابله با ویروس کرونا و با توجه به نامه معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو صادرات محصولات شوینده، صابون و آب ژاول تا پایان آذر ماه امسال از نظر این معاونت بلامانع است. این موضوع به اطلاع کلیه گمرکات اجرایی نیز رسیده است.

البته بر اساس این نامه انجمن صنایع شوینده بهداشتی و آرایشی ایران، مکلف به تنظیم بازار به منظور جلوگیری از کمبود محصولات یاد شده در شرایط کنونی کشور هستند.

سعید عباسپور نیز طی نامه‌ای که تصویر آن را در زیر ملاحظه می‌کنید، این موضوع را به دفتر صادرات اعلام کرده است.

افزایش قیمت

همچنین مدیر کل دفتر صادرات نیز طی نامه دیگری به کلیه گمرکات اجرایی مجوز صادرات محصولات شوینده، صابون و آب ژاول را ابلاغ کرده است.

افزایش قیمت

گفتنی است، در اسفندماه سال گذشته بود که گمرک اعلام کرد، به منظور مقابله با ویروس کرونا در کشور صادرات برخی اقلام بهداشتی، نساجی و سلولزی تا اطلاع ثانوی ممنوع است؛ بنابراین، صادرات محصولات بهداشتی و ضدعفونی کننده نیز از قبیل آب ژاول، ضد عفونی کننده‌ها، صابون و کلیه تعرفه‌های ذیربط آن ممنوع شد.

با توجه به اینکه هشدارهای شروع موج سوم کرونا چند روزی است توسط مسئولین ذی ربط داده می شود، پیش بینی می گردد که تقاضا برای مواد شوینده بیشتر شود؛ بنابراین، دولت باید از هم اکنون خود را برای شروع موج سوم کرونا آماده کند و طی تصمیماتی اولاً ارزهای مورد نیاز تولیدکنندگان مواد شوینده را تامین نماید و ثانیاً نظارت جدی بر بازار این محصولات داشته باشد تا در صورت افزایش تقاضا و کمبود عرضه و جهت جلوگیری از افزایش قیمت، صادرات این نوع محصولات را لغو و یا محدودتر کند.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۹
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵۴
۲۰ تا ۳۰ در صد چیزی نیست خدا کنه همان ۳۰ در صد باشد بیشتر نشه تا آخر مهر ماه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
و حقوق کارمندان دو سال پیاپی فقط 10 درصد افزایش یافته.
سعيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
مگر فقط مواد شوينده هست؟!! همه چيز روزانه گران مي شه. از ديروز نان هم گران شد. ولي مهم اينه كه امنيت داريم.
ماکه به گرانی اعتیاد پیدا کردیم
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
اگر من کالایی رو دو روز پشت سر هم با یه قیمت ثابت بخرم بدنم کهیر میزنه
مردم چوب سیاستهای خارجی و و ناکارآمدی مسئولین را میخورد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
خود دولتها نقش دارن
دلت خوشه تابناک چیزی که برای مسئولین اهمیت ندارد مردم هستند. دیگه پدرمان در آمده وقتی می خواهند حقوق کارگر را اضافه کنند به سختی این کار را انجام می دهند اما وقتی قیمتها می ره بالا اصلا انگار نه انگار بعد چند روز میگن ما برای حمایت از مصرف کننده دیگه نمیزاریم گران شود. آقایون خیلی زحمت می کشید
وقتی عادلانه قیمتها متناسب با تورم افزایش نمی یابد توسعه معنی پیدا نمیکند و انفجارات ناگهانی رخ میدهد. موضوع به عقل سلیم و البته بیطرف و متعصب و وطن پرست برمیگردد.
اگر به تابلوهای سالنهای ورزشی نگاهی بیندازید نوشته شده است زیبای اندام؛ پرورش اندام:::
زیبایی اندام در متناسب بودن حجم وقدرت کلیه عضلات است و نامتناسب بودن اندامها زشتی میآورد.
حالا نگاهی به زشتی بیندازیم. تورم نقصان و زشتی است که نشان ناتوانی و کاستیهای قابلیت و توان رقابتی یک کشور است.اگر این زشتی را مدیریت کنیم و در همه عرصه ها پخش کنیم. صنایع توسعه پیدا نموده و انفجار قیمتها از بین میرود. مثال: اگر صنعت بزرگی مانند تولید خودرو را محدود کنیم در حالی که تورم به همه عرصه های آن فشار میآورد چه اتفاقی می افتد!!! کار آفرین و سرمایه گذار دست از توسعه کشیده و یا شرکت را تعطیل میکند. بنابراین سرمایه اش را مثلا به سمت صنعت ساختمان میبرد که همه متفق به گرانی آن هستند و شکایتی نیست.
این یعنی افزایش تقاضا با قدرت خرید بالا که بازار را تحریک میکند!!!!!!!!
در صورتی که اگر سرمایه گذار صنعت خودرو و یا صنعت طیور و دام و کشاورزی خود را معادل سرمیاه گذار تولید ساختمان ببینمد هرگز سرمایه اش را بهآن بخش منتقل نمیکند.
این یعنی ایجاد تعادل در زشتیها و نواقص.
که اگر این امر اتفاق میافتاد الان به وفور خودرو تولید میگردید و عرضه ساختمان نیز متعادل میشد.
بنظر من توزیع ناعادلانه زشتی مدیریت میشود تا با فرار یک ستون , الباقی ستونها نیز ریزش کنند.

اگر صنعت خودرو آلمان زیباست. صنعت ساختمان آن هم زیباست. صنعت مواد غذایی و صنعت سیاست, مدارس؛ دانشگاهها و بیمارستانها , پارکها و کتابخانه ها همه زیبا هستند.
بهر حال هر اتفاقی رقم بخورد ناشی از بضاعت تاریخی این کشور است و با هیاهو و انگشت اتهام به این و آن حل مشکلات به فردا پاس میشوند...
رفتن دنا پلاس تحويل بگيرن
سازمان حمایت از مصرف کننده مثل مرد ایستاده کنار گرانفروشان و مقابل مصرف کننده
سلام این مورد که جدید نیست عادت داریم مورد جدید بفرمایید
با توجه به اینکه مواد شوینده جزو معدود موارد و تضمینی در مبارزه با کرونا هستند، همینکه تا الان افزایش های چند صد درصدی نداشته اند جای شکرش باقی است.
مطمئنا با اعلام گرانی حتی ۳۰ درصدی موج احتکار در کشور براه خواهد افتاد چون چراغ سبز دولت به محتکران و سودجویان جهنمی میگه که نظارت و مجازات در کار نیست.
جمع کنین بابا فقط بلدین خبر بزارین
مسئولین هم فقط بلدن بگن باید فلان شود باید بهمان شود.اینو ننه بزرگ من هم میتونه بگه باید فلان شود
توی مسئول باید عمل کنی باید درست کنی...
مردم عزیز ایران این حباب است دو ماه مواد شوینده استفاده نکنید فروشنندگان مجبور می شوند قیمت ها را پایین بیاورند. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مهم نیست! مهم اینست که با گرانی های چند برابری تورم بیشتر از 20% رشد نمی کند!
وقتی دولت از عمد دلار و ارزها را گران می کند.......
پاسخ ها
ناشناس
| Belgium |
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
کل کشور در حبابه
حمید کلباسی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
بازار دلار حبابه ؛ بازار طلا حبابه ؛ بازار سهام حبابه ؛ ساخت و سازم خرابه ؛ دل ملت کبابه ؛ مشدی بجنب ثوابه ؛ ثوابه
چرا کارخونه دارا تصمیم میگیرند هر جنسی رو به هر قیمتی به مردم بفروشندو هیچکس مسئول نیست؟
نکنه خدای نکرده کارخونه دار همون مسئوله یا مسئول همون کارخونه دار یا مسئول بی مسئولیت؟
کرونا بیاد یا نیاد چه ربطی به قیمت محصولی داره که وارد بازار میشه؟
پاسخ ها
افشین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
کارخانه دار خودش مواد اولیه را گران باید بخرد!!!!!!!! شما فکر کردید به کارخانه دار مواد اولیه را ارزان می دهند؟ کارخانه دار بی انصاف دارد گران می فروشد؟ اگر کارخانه دار به قیمت قبل جنسش را بفروشد که بعد از یک سال ورشکست خواهد شد چون به قیمت الان می خرد یک ماه بعد قیمت مواد اولیه 30 درصد گران می شود و او با قیمت قبل بفروشد 30 درصد از مواد اولیه اش کاسته خواهد شد به همین منوال سر سال کلی هم باید از حیب بگذارد. مواد اولیه ای که در داخل تولید می شود را دولت گران می کند بعد می خواهید مواداولیه ای که از خارج وارد می شود را با دلار 4200 تومان کارخانه دار حساب کند و به دلار 27000 تومان تولید کند؟
کلا ما مردم همیشه رو موجیم! ندیدین کشورمون چه موج سوارهای قهاری رو تربیت کرده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۱
هر جا اقتصاد دولتی باشد افراد دو شخصیتی و آب زیر کاه زیاد میشوند و نقش مگسان دور شیرینی را بازی میکنند
سازمان حمایت خیلی وقته مرده . بود و نبودش فرق نمیکنه بیچاره مردم
مسئولان خونشونن
فکر کردین خبر ندارن؟ خودشون سودشون تو همین افزایش قیمت هاست خودروسازی صنعت همه مسئولان توش سهیمن و سود میکنن مردمم همیشه در صحنه هستن هرکی عقل داره باید بزاره از این مملکت بره هرکیم میمونه باید عادت کنه
تورم را باید ریشه ای حل کرد ریشه گرانی تخم مرغ نهاده های دامی است که وابسته به ارز است ریشه گرانی مواد شیمیایی هم بی شک وابسته به ارز است و از همه مسخره تر اینکه ما یک نوع ارز داریم که ۴۲۰۰ تومان است و همان ارز ۲۷۰۰۰ تومان و فاصله آن ۲۳۰۰۰ تومان است که فکر کنم در جهان ودر طول تاریخ چنین چیزی سابقه ندارد و نهایت تدبیر و هوشمندی را در مسئولین می رساند و باید به آنها تبریک گفت. مرگ یکبار و شیون هم یک بار بیایید اصلا مرزها را ببندید و دلار و ارز را برای همیشه از این کشور جمع کنید و همه چیز را در داخل تامین کنید یا همه مردم شهید می شوند و یا از این بازی مسخره دلاربازی راحت می شوند
هر مدیر و مسئول نالایق از هر دستگاه و ارگان رو بدون رودربایستی و فامیل بازی و باند بازی و حزب بازی باید آوردشون دم در اون سازمان و با لگد پرتش کرد بیرون.
جدا از مشکلاتی که تحریم بوجود آورد جدا از مشکلاتی که رقیب های روحانی واسه ناکارآمد جلوه دادن دولت دارن انجام میدن بخش مهمی از مشکلات هم به سبب بی سوادی و بی کفایتی و بی عرضگی و بی مسئولیتی خیلی از مدیرا و مسئولاست که دارن حقوق میگیرن و مفت میخورن و مفت میخوابن
موج گرانیهای لجام گسیخته شروع شده ومشخص نیست تاکی ادامه خواهدداشت وروحانی هم فقط حرفهای تکرای وبیهوده میزند واقعا بااین وضعیت اسفناک اقتصادی که برملت تحمیل نموده باچه وجدانسی سربربالین میگذارد
مشکلات ما از وقتی شروع شد که مسئولین مدافع محرومین و ارزش هایی مثل خودکفایی شدند و همیشه دوستی آنها با محرومین و ارزش ها دوستی خاله خرسه بوده است چون از کنار همین حمایت از محرومین و ارزش ها بود بود که رانت و اختلاس و ریخت و پاش و اسراف کاری در بیت المال بوجود آمد و هر روز باید شاهد گرانی یک کالا باشیم که بخاطر ارز بوجود آمده است. اگر محرومین نبودند دولت هیچگاه به بهانه حمایت از قشر محروم یارانه نمی داد که از کنار این یارانه آقازاده ها و اختلاس ها و رانت ها بوجود آید.
بقیه اجناس هم گرون شده چون دلار گرون شده
اگه دلار ثابت بمونه قاعدتا چیزی گرون نمیشه
یک اصل کلی رو همه باید قبول کنیم
مملکت رها شده اونایی هم که دارن از دولت حمایت میکنند از این وضعیت نفع می برن و یا فکر میکنند ما ایرانی و ضد انقلابیم
در تمام سازمانهای اینطوری رو تخته کنید که کم نیستن و بیخود پول و حقوق ندین و پول حیف و میل نکنین ، تابناک توام بجای طرح مباحث پایتخت و ..ازین چیزا بیشتر بنویس و بخشی رو هر روز برای گرانی کالا بزار ، همین الان ایرانخودرو دوباره سه ماه سوم افزایش داد
فعلامسوولین دنبال خودروی شاسی بلند هستند
بله.اینطوری مردم مقاومت میکنند . مسولین دم از مقاومت میزنند و ماشین 600 میلیونی مفت میگیرند و مردم رو به خوردنه اشکنه هدایت میکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۱:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۲
الان دیگه اشکنه هم نمیشه خورد باید به خوردن علف هدایت کنند . البته چند سال پیش بکبار توصیه پوشیدن گونی و خوردن علف را کرده بودند که بحمدالله دارد عملی می شود.
موج جدید گرانی مواد شوینده استارت خورد؟ / سازمان حمایت از مصرف کننده کجاست؟:
جنگ زرگری دولتیها مثل سازمان حمایت، سازمان تنظیم بازار، تعزیرات، وزارت صمت، وزارت کشاورزی، ... بعد افزایش راکتی قیمت شروع میشود. اول باید قیمت کالا راکتی افزایش پیدا کند و بعد سازمانهای و نهادهای دولتی برای تسبیت گرانی وارد عمل میشوند. اول تولیدکننده و اصناف و کسبه و ... در مقابل قیمت پیشنهادی بصورت جنگ زرگری با دولتهای مقاومت میکنند ولی در نهایت افزایش قیمت خواست اصناف و کسبه به مردم تحمیل میشود. این سناریو تکراری است.
موج کدومه
این سونامیه و بدتر
فقط روحانیه که تورم کمر شکن را نمیبینه و هی از خودش تشکر میکنه
مملکت ما ظاهراً دو تا دولت دارد یکی تصمیم می گیرد مسولیت نمی پذیرد و آن یکی مجری تصمیمات اولی است و بی خیال است شد شد نشد نشد
بسلامتی به امیدخدا سخت ترین شرایط ممکن را تجربه میکنیم امیدوارم چندروز آینده بربری وسنگ دویست هزارتومانی را تجربه کنیم،،، آهای ملت همیشه درصحنه باشماهستم:خلایق هرچه لایققققق
استعفا و محاکمه
تابناک گرامی ظاهرا در مرکز تصمیم گیری های جمهوری اسلامی گروهی وجوددارند که ده ها سال است فقط وظیفه دارند جستجو کنند که چه جنسی ارزان مانده وسریعا هم اقدام میکنند برای گرانی آن کالا.
دلار را ارزان کنید همه چیز ارزان میشود.

رو سوی چراغ کن
سوی چراغدان مکن
به درک که گران شده
اتفاقا طبیعیش اینه که قیمت محصولات پایین بیاد چون کارخونه ها بهداشتی به خاطر کرونا فروش بیشتری دارند جالبه ها هم فروششون بیشتر شده هم قیمتاشون رومیبرن بالا بعدش هم میگن چرا از تولید داخل حمایت نمیکنند مردم
سردبیر محترم سایت تابناک
تشکرازشما وکارکنان شما که تنها سایتی رامن مشاهده میکنم نظرات مخالف وموافق بدون محافظه کارانه نشرمیده واین یعنی احساس مسئولیت یعنی رسالت رسانه ای درود برشما
ااما درباره افزایش قیمت مواد شوینده ودیگر کالاها نشان ازمیدهد تولیدکنندگان برای افزایش قیمت ازهمدیگر سبقت میگیرند تادراین اشفته بازار وبدون نظارت ونیاز مردم ازقافله سودجویی عقب ننمانند وکیسه گشاد دراین چند صباح برای خودبدوزند وقاه قاه به ریش مردم ونظام بخندند متاسفانه شما درنظر بگیرید تولیدکننده هادرهرصنفی پایان سال یک افزایش قیمت به هربهانه ای دارند وقتی سال جدید شروع میشود سه ماهه نخست سال یک افزایش قیمت برابر تورم اعلامی که نه بلکه بالاتر ازنرخ تورم دارند درسه ماهه دوم یک افزایش قیمت و... بهرحال این ملت نجیب که همواره درطول این41سال نظام وحاکمیت را درتمام صحنه ها تنها نگذاشتند وحتی جلوتر ازمسئولان نظام درحفظ ونگهداری ارزشها پیشقدم بودند واین برای مسئولان تداعی شده که مردم ما چه دررفاه باشند وچه دررنج باماهمراه هستند وهرکجا دیدیم گام مردم نسبت به حمایت ازما کمرنگ شده ویا میشود الم اسلام وشریعت را درجهت اینکه دشمن ما میخواهد دین راازبین ببرد دوباره به صحنه حمایت برمیگردانیم ولی این بار مسئولان دچار اشتباه شده اند شمادرانتخابات اسفند 98 وراهپیمایی22بهمن را درنظر بگیرید حضورخداقلی مردم درصحنه بود واین درس عبرت برای مسئولان نشده ونمیشود
سردبیر محترم تابناک غرض از بحث من این هست اگر ارگانهاییکه ماموریت نظارت وحمایت ازمردم وتولیدکنندگان را برعهده دارند به وظیفه محوله سازمانی را بخوبی انجام وظیفه کنند هیچ تولید کننده ای به هربهانه ای نمیتواند با دلخواه خودش ازتولیدکاسته ویا کالاهای تولیدی را انبارکند وبه بازار مصرف عرضه نکند تا بتواند با کمبود دربازار سودجویی کندبهرحال افزایش قیمتها همیشه مربوط به تورم وقیمت ارز بستگی ندارد وعامل مهم افازیش قیمتها افسارگسیختگی بازار ونبود هیچ نظارتی روی ان امیدوارم مسئولان نظام دولت ومجلس وقوه قضائیه بجای سخنرانی وهرروز درباره امریکا سخن برزبان بیاورند وجو روحی وروانی کشورومردم را ملتهب کنند بیایند بیندیشند چگونه وبا چه سازوکاری بازار واقتصاد ومعیشت مردم را بهبود ببخشند وبیش ازاین مردم دررنج وعذاب نباشند هرچند اگر رضایت ملت را بدست بیاورند اول ازهمه مسئولان نظام ازان سود میبرند وحامی مردمی پیدامیکنند
مشکل اساسی کشور ماصرفا ناکارمدی دولت نیست ودرطول این41سال تجربه نشان دادهروقت جناحی دربرابر ملت ودرانتخابات شکست بخورد ان جناح برای کسب ابرو وخرید رای درانتخابات اتی اقدام به سنگ اندازی امورو تبلیغات منفی دربین مردم میکند واعتراضات دیماه96درمشهد یک نوع ازاین سنگ اندازی وتبلیغات علیه دولت بود پس هرسه قوا برای تدین ومعیشت مردم باید درعمل ثابت کنند وهرچیزی را به دشمن ربط ندهند مثلا من اخیرا ازسوی یک فعال اصولگرا درسایت الف مطبی خواندم که جریان هدیه روحانی مدنظر دسیسه امریکا علیه وی بود خوب باید به اینشخص چی گفت؟ امریکا به صاحب ثروت وکارخانه دار گفت برو به فلان شیخ هدیه چند ده میلیاردی بده ویا ازهمه بدتر کارش را توجیح وعین صواب دانستند انشالله سیاستمداران ما ومردم کشور ما به جایی برسند تدین وتقوا پیشه کنند واسلام ودینداری لق لقه زبان نباشد وتولیدکنندگان وفروشندگان روزی حلال برسرسفره خانواده ببرند تا خداوند خیروبرکتش روفزونی دهد
فقط من موندم حقوق یک نماینده انقلابی چقدره که میخان اقساط این وامها رو بدن چون تا حالا چیزهایی که علنی شده یک200میلیون بابت مسکنه که قراره اقساطیپس بدن به اضافه این 350 میلیون که میشه 550میلیون حالا وامهایی که هنوز علنی نشده بماند
بخاطر همین دوقلم تومدت 48 ماه نمایندگیشون باید ماهی نزدیک11/5میلیون فقط قسط بدن
پیدا کنید پرتقال فروش را؟
موج گرانی تمامی مایحتاج زندگی مردم به اوج خودش رسیده و تنها درگرانی مواد بهداشتی خلاصه نمیشود دولت روحانی فقط حرف میزند ووعده های سرخرمنی میدهد وازعملکرد ناکارآمد وبی کفایت خودش تعریف وتمجید میکند
ارومتر حرف بزنید مسءولین محترم چون زیاد کار کردن همگی خوابن !!!
هنوز گرون نشده تابناک تیتر میزنه این خودش یعنی بهونه دست سوداگرها دادن تا سو استفاده کنند این خبر جو روانی ایجاد می‌کنه تا مردم هجوم بیارن برای خرید بعد قیمت افزایش پیدا کنه
عیب نداره چیزی نشده اصلا مواد شوینده برا بدن ضرر داره
اگردرماه کالایی را گران نکردید باید تعجب کرد
اگر مسئولین به واقع دلسوز مردم هستند بایستی حقوق ها را به نسبت گرانی ها، افزایش دهند.
‌چهارشنبه دوم مهر ساعت ۱۱:۱۳
به سلامتی و مبارکی و میمنت
دلار وارد کانال ۲۸۰۰۰ تومان شد
همین دوروز پیش بود که جناب همتی وعده کاهش قیمت دلار را داده بود
البته همچنان آرزو برجوانان عیب نیست !!!!
همون جایی که میگه قیمت ماشین هم برای تولید کننده هم برای مصرف کننده عادلانه است
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر