صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ تلخ کودک ۸ ساله و مادرش در آغوش هم

سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از مرگ یک زن ۴۴ ساله و فرزند ۸ ساله‌اش بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۲۱۱۲
| |
7246 بازدید
|
۶

به گزارش تابناک به نقل از رکنا؛ محمد ربیع یگانه اظهار داشت: به دنبال گزارش مسمومیت با گاز منوکسیدکربن توسط تیم‌های آتش‌نشانی، بلافاصله تیم درمانی پایگاه «قائم» (عج) همدان به محل اعزام شد.

وی افزود: با ورود کارشناسان اورژانس به محل حادثه و بررسی علائم بالینی مشخص شد که این مادر و کودک به علت گذشت زمان طولانی از وقوع حادثه، جان خود را از دست داده‌اند.

سرپرست اورژانس پیش‌بیمارستانی همدان تصریح کرد: پس از انجام اقدامات لازم در صحنه، متوفیان برای رسیدگی‌های لازم به مراجع قضایی تحویل داده شدند.

ربیع‌یگانه از شهروندان خواست نسبت به نصب و سرویس صحیح وسایل گرمایشی و گازسوز، اطمینان از تهویه مناسب و استفاده از دودکش استاندارد توجه ویژه داشته باشند تا از بروز چنین حوادث ناگواری جلوگیری شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
الان در این فصل سال گاز ؟؟؟
این مشکلات باید ریشه یابی بشه واقعا چرا ؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
با گذشت زمان یعنی موضوع مربوط به فصل سرما است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
الان که هوا گرمه چه گرمایشی تعجبه چیز دیگه بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۷ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
چقدر دردناک!
خدا رحمتشان کنه!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
از آبگرم کن و پکیج هم میتونه باشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
آبگرمکن همیشه روشنه