صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صدور دستور تشدید حملات به لبنان از سوی نتانیاهو

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه از صدور دستور برای افزایش حملات جنایتکارانه به لبنان و تداوم نقض آتش‌بس خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۵۰۵۳
| |
1142 بازدید
صدور دستور تشدید حملات به لبنان از سوی نتانیاهو

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه دستور تشدید حملات به لبنان را صادر کرد.

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ نتانیاهو با بیان اینکه رژیم صهیونیستی با حزب‌الله در جنگ است، گفت: «ما پا را از روی پدال گاز برنمی‌داریم. برعکس، گفتم پدال گاز را محکم‌تر فشار دهیم. به آنها حمله خواهیم کرد. آنها پهپاد، پهپاد انتحاری، به سمت ما پرتاب می‌کنند».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی ادامه داد: «ما یک تیم ویژه داریم که روی این موضوع کار می‌کند و این مشکل را نیز حل خواهیم کرد. 

این ما را ملزم می‌کند که حملات خود را اکنون تشدید کنیم و قدرت آنها را افزایش دهیم. ما ضربه مهلکی به آنها وارد خواهیم کرد».

در ادامه ارتش رژیم صهیونیستی نیز بامداد سه‌شنبه محدودیت‌های تجمع اشغالگران در مناطق نزدیک مرز با لبنان را تشدید کرد.

پیش از این نیز رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی در جلسه کابینه امنیتی خواستار تصویب حمله به بیروت در واکنش به عملیات‌های پهپادی حزب‌الله شده بود. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟