صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش ایران به اقدام تروریستی در کویته پاکستان

سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام تروریستی در راه آهن کویته پاکستان را که به جان باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از شهروندان پاکستانی انجامید، به شدت محکوم کرد.
کد خبر: ۱۳۷۴۷۵۰
| |
1772 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام تروریستی در راه آهن کویته را که به جان باختن و مجروح شدن تعداد زیادی از شهروندان پاکستانی انجامید، به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن ابراز تسلیت به خانواده جان‌باختگان و آرزوی بهبودی برای مجروحان، با مردم و دولت پاکستان اعلام همبستگی کرد و تأکید نمود که جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قربانیان اصلی تروریسم و کشوری که همواره در خط مقدم مبارزه با تروریسم قرار داشته است، مقابله با پدیده شوم تروریسم را مسئولیتی بین‌المللی می‌داند و بر همکاری و هماهنگی کشورهای همسایه برای مبارزه مستمر با گروه‌های تروریستی و پشتیبانان آنها تأکید می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۰۳
اینا نمیتونن کشور خودشان را امن نگه دارند حالا میخواهند برای صلح ما کاری کنند؟!!!!!!!!