ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار یک رسانه درباره خطرات حمله آمریکا به ایران

یک نشریه انگلیسی روز سه‌شنبه بر اساس اطلاعات امنیتی رژیم صهیونیستی نوشت که آمریکا توان ماجراجویی نظامی طولانی‌مدت علیه ایران را ندارد.
کد خبر: ۱۳۵۹۵۶۳
| |
5902 بازدید
|
۱
هشدار یک رسانه درباره خطرات حمله آمریکا به ایران

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ نشریه «فایننشال تایمز» روز سه‌شنبه بر اساس اطلاعات امنیتی رژیم صهیونیستی درباره خطرات ماجراجویی نظامی آمریکا علیه ایران هشدار داد.

در این گزارش آمده است: «شروع درگیری می‌تواند منجر به تلفات نظامیان آمریکایی شود که این امر تأثیر زیادی بر رأی‌دهندگان به کارزار ترامپ خواهد گذاشت».

فایننشال تایمز سپس توضیح داد: «پتانسیل نظامی فعلی آمریکا فقط برای ۴ یا ۵ روز حمله شدید به ایران کافی است».

این نشریه همچنین افزود: «اگر آمریکا حملات کمتری انجام دهد، حتی با در نظر گرفتن استقرار مجدد ناو هواپیمابر فورد در خاورمیانه، این حمله فقط یک هفته طول خواهد کشید».

پیشتر رسانه‌های آکسیوس، واشنگتن‌پست و وال‌استریت ژورنال از نگرانی و مخالفت مقامات نظامی آمریکا با اقدام نظامی علیه ایران خبر داده بودند.

بر اساس این گزارش‌ها، ژنرال «دنیل کین» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور هشدار داده که «یک عملیات طولانی مدت علیه ایران می‌تواند خسارات سنگینی به نیرو‌ها و ذخایر مهمات آمریکایی وارد کند».

این گزارش‌ها، اما عصبانیت ترامپ را در پی داشت، به نحوی که فقط یک ساعت بعد از انتشار آنها، او در بیانیه‌ای ضمن نادرست خواندن این اخبار، مدعی شد که تصمیم‌گیر نهایی درباره اقدام علیه ایران خود او است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۲/۰۵
آمریکا توان ماجراجویی نظامی کوتاه مدت رو هم جلو ایران نداره چه برسه به طولانی مدت.
کلا 5-6 تا پایگاه اینجا داره با انبارهای مهمات مشخص که یکی دو روزه اول آبکش میشن انشالله . ولی ایران بیش از 500 شهر و نزدیک 2000 پایگاه نظامی و انتظامی داره . قیاس اینها با همدیگه مثل جوک هست.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟