صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۵ فروردین

امروز قیمت طلای ۱۸ عیار در بازار بالا رفت و ارزش هر گرم به ۶,۶۲۰,۰۰۰ (شش میلیون و ششصد و بیست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۱.۴ درصدی داشته است.
کد خبر: ۱۲۹۹۲۰۲
| |
29891 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک،‌ بازار امروز شاهد رشد قیمت طلا نسبت به روز گذشته است.

Captureدنیا

آخرین نرخ اونس طلا

هر اونس طلا، امروز به ۳,۲۳۰ (سه هزار و دویست و سی) دلار رسید که نسبت به روز قبل ، کاهش ۰.۲۵ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر اونس طلا
قیمت (دلار) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۳,۲۳۰ -۸.۰۰ -۰.۲۵ 09:51
۳,۲۳۸ ۰.۰۰

 

روز قبل
۳,۲۳۸ ۱۳ ۰.۴ ۲ روز پیش
 
قیمت گرم طلا ۱۸ عیار امروز

قیمت طلا افزایش یافت و هر گرم طلا ۱۸ عیار، امروز به ۶,۶۲۰,۰۰۰ (شش میلیون و ششصد و بیست هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۱.۴ درصدی داشته است.

جدول قیمت ۳ روز اخیر هر گرم طلا ۱۸ عیار
قیمت (تومان) مقدار تغییر درصد تغییر تاریخ
۶,۶۲۰,۰۰۰ ۹۳,۰۰۰ ۱.۴ 09:52
۶,۵۲۷,۰۰۰ -۹۴۵,۰۰۰.۰۰ -۱۴.۴۸ روز قبل
۷,۴۷۲,۰۰۰ -۲۰۷,۰۰۰.۰۰ -۲.۷۸ ۲ روز پیش

قیمت مثقال طلا ۱۸ عیار امروز

همچنین هر مثقال طلا ۱۸ عیار با افزایش ۰.۴۱ درصدی نسبت به روز قبل ، ۲۸,۷۴۹,۰۰۰ (بیست و هشت میلیون و هفتصد و چهل و نه هزار) تومان معامله شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی:
انتشار یافته: ۱
دکتر نیما سیفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
باسلام وقت بخیر بنده تحلیلل گر رسمی ایران هستم . انچه که مسلم است توافق میان دولت ایران و امریکا روز شنبه قطعی شده است منابعی اگاه داریم که تائیدیه صورت گرفته است . عارضم به خدمت مردم ایران کسانی که طلا دارند تا روز شنبه زود تر بفروشند چون طلا زیر 3 میلیون کاهش خواهد یافت و تا سال 1405 افزایشی نخواد داشت و یک سوم تحریم ها برداشته خواهد شد و تاثیر ان تو اقتصاد رابطه مستقیمی دارد دلار هم داشتین بفروشین حتی مسکن که نصف خواهد شد . دوستان میتونند مشاوره بگیرین .