صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

وزارت خارجه آمریکا «ایران» را تهدید کرد!

ایالات متحده از ایران می‌خواهد که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده خود را در سوریه و سایر نقاط منطقه پایان دهد.
کد خبر: ۱۲۷۶۱۰۴
| |
7048 بازدید
وزارت خارجه آمریکا «ایران» را تهدید کرد!

متئو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهاراتی درباره اتفاقات اخیر در سوریه گفت: ایالات متحده از ایران می‌خواهد که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده خود را در سوریه و سایر نقاط منطقه پایان دهد.

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری دانشجو، او ادامه داد: ما به همکاری با شرکای منطقه‌ای خود برای مقابله با تهدیدات ناشی از اقدامات ایران ادامه خواهیم داد.

وزارت امور خارجه آمریکا در پایان گفت: ثبات و امنیت منطقه برای آمریکا و متحدانش اهمیت بالایی دارد و اقدامات ایران باید در این راستا تغییر کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار