صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

نتیجه پیگیری دادستان کل درباره حادثه معدن طبس

دادستان کل کشور گفت: در نتیجه پیگیری‌های به عمل آمده شرکت مربوطه مبلغی برای پرداخت بلاعوض به خانواده‌های افراد فوت شده در حادثه معدن طبس تخصیص داده است.
کد خبر: ۱۲۶۵۶۲۴
| |
2611 بازدید
|
۱
نتیجه پیگیری دادستان کل درباره حادثه معدن طبس

به گزارش «تابناک»، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدکاظم موحدی دادستان کل کشور در جلسه شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به نتایج برخی اقدامات صورت گرفته در رابطه حادثه معدن طبس گفت: در نتیجه پیگیری‌های به عمل آمده از سوی دادستانی کل کشور و دادگستری استان خراسان جنوبی، شرکت مربوطه مبلغی برای پرداخت بلاعوض به خانواده‌های افراد فوت شده و مصدوم تخصیص داده است؛ مقرر شده مبلغی به حساب ولی قهری یا سرپرست خانواده افراد فوت شده و مبلغی به حساب افراد مصدوم پرداخت شود؛ بخشی از این مبالغ پرداخت شده و مابقی نیز در حال انجام است.

وی افزود: همچنین طبق توافق صورت گرفته میان شرکت و بیمه، مقرر شد دیه افراد فوت شده و صدمه دیده قبل از صدور رأی پرداخت شود؛ ضمن آنکه حقوق مستمری این افراد نیز از مهرماه امسال پرداخت خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Serbia
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
خبر خوبی بود؛ آیا روند کار شرکت در بحث امنیت محیط کار واجد اشکال بوده و احیانا قصوری صورت گرفته است؟
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...