صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

روایت سفیر مکزیک از آخرین دیدار با امیرعبداللهیان

سفیر مکزیک در تهران گفت که در زمان تصدی شهید امیرعبداللهیان به عنوان وزیر امور خارجه، «با خودش و تیمش خیلی خوب کار کردیم».
کد خبر: ۱۲۳۹۱۲۱
| |
3121 بازدید
روایت سفیر مکزیک از آخرین دیدار با امیرعبداللهیان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، «گییرمو پوئنته اوردوریکا» سفیر مکزیک در تهران در گفت‌وگو با ایسنا، در حاشیه مراسم ترحیم شهید «حسین امیرعبداللهیان» گفت: «او خیلی انسان خوبی بود و با من بسیار مهربان بود. من یکی از آخرین سفیرانی هستم که شانس دست دادن با او را داشتم».

وی‌ گفت که «ما این شانس را داشتیم که مثل همیشه با صمیمیت با یکدیگر احوالپرسی کنیم. پنج‌شنبه آقای امیرعبداللهیان بود و روز یکشنبه از دنیا رفت».

سفیر مکزیک اظهار کرد: «ایران و مکزیک رابطه خوبی دارند، بنابراین گفت‌وگو میان مکزیک و ایران ادامه دارد و در زمان تصدی آقای امیرعبداللهیان در این زمینه با خودش و تیمش خیلی خوب کار کردیم».

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...