ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
با توجه به اختلال در سایت‌های اینترنتی

طرح فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو تا چهارشنبه تمدید شد

با توجه به اختلالات ایجاد شده در سایت‌های اینترنتی، برنامه فروش فوق‌العاده چهار محصول ایران خودرو به مدت یک روز تمدید شده و تا چهارشنبه این هفته ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۱۵۸۵۷۳
| |
3735 بازدید

طرح فروش فوق‌العاده ایران‌خودرو تا چهارشنبه تمدید شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرد: با توجه با اختلالات در سایت‌های اینترنتی، برنامه فروش فوق‌العاده چهار محصول تا چهارشنبه ادامه خواهد داشت و مراسم قرعه کشی نیز با یک روز تاخیر یک شنبه ۲۵ دی‌ماه برگزار خواهد شد.
برمبنای این گزارش، گروه صنعتی ایران خودرو هم‌زمان با عرضه خودرو در بورس کالا، محصولات را از طریق قرعه کشی به سه گروه متقاضیان عادی، طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و طرح جایگزینی خودروهای فرسوده واگذار می کند که برنامه فروش امروز به دلیل اختلالات ایجاد شده در بستر اینترنت تمدید شده است.
قابل ذکر است، باوجود مشکلات فنی ایجاد شده، اغلب متقاضیان موفق به ثبت نام شده‌اند.
گفتنی است، در طرح فروش فوق‌العاده، چهار محصول سورن پلاس دوگانه سوز، پارس سال سفارشی ELX، پارس سال سفارشی با موتور XU۷P و راناپلاس عرضه شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟