صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کدام شهرها بیشترین خرید خودرو در بورس را داشتند؟

بررسی پراکندگی خریداران خودرو از بورس نشان می دهد تهران در صدر و سیستان و بلوچستان در انتهای لیست خریداران قرار دارند.
کد خبر: ۱۱۵۸۰۰۸
| |
4940 بازدید

به گزارش بورس تابناک، فروش خودرو در بورس کالا از مردادماه سال جاری آغاز شده و طبق آمار موجود تا کنون بیش از 17 هزار و 766 خودرو از این طریق به فروش رسیده است. 

بررسی آمارهای موجود در این زمینه نشان می دهد تاکنون 16 هزار و 372 خودروی سواری، 282 دستگاه کامیون و هزار و 167 دستگاه وانت در بورس کالا معامله شده است.

استان تهران با خرید 6 هزار و 260 دستگاه خودرو در صدر خریداران قرار داشته و استان های اصفهان، خراسان رضوی، فارس و آذربایجان شرقی در رتبه های بعدی قرار دارند.

استان های خراسان شمالی، کهگیلویه و بویراحمد و سیستان و بلوچستان در انتهای این لیست قرار دارند. 

برخی از کارشناسان تخمین می زنند سود شرکت های خودروسازی از عرضه این تعداد خودرو حدود 6 هزار میلیارد تومان است. 

البته تخمین زده می شود افرادی که تاکنون توانسته اند از بورس کالا، خودرو خریداری کنند، نسبت به قیمت آزاد، حدود 2 هزار میلیارد تومان سود کرده اند و توانسته اند ارزان تر از بازار این خودروها را خریداری کنند./فارس

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار