پایان برق یارانه‌ای برای پرمصرف‌ها

«بر اساس طرحی، مشترکان پر مصرف باید در انتظار محاسبه برق مصرفی خود به قیمت تمام شده و بدون یارانه باشند»؛ این جدیدترین هشدار سخنگوی صنعت برق کشور به کسانی است که به دلیل مصرف بسیار برق، از یارانه بیشتری استفاده می کنند؛ رویکردی که با عدالت مغایرت دارد.
کد خبر: ۱۰۸۹۰۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۰ 21 November 2021
پایان برق یارانه‌ای برای پرمصرف‌ها

«بر اساس طرحی، مشترکان پر مصرف باید در انتظار محاسبه برق مصرفی خود به قیمت تمام شده و بدون یارانه باشند»؛ این جدیدترین هشدار سخنگوی صنعت برق کشور به کسانی است که به دلیل مصرف بسیار برق، از یارانه بیشتری استفاده می‌کنند؛ رویکردی که با عدالت مغایرت دارد.

به گزارش تابناک؛ اصلاح یارانه پنهان، موضوعی است که مجلس یازدهم آن را در دستور کار قرار داده، چون نتیجه پرداخت این نوع یارانه‌ها، چیزی جز تحمیل هزینه‌های قابل توجه به دولت نیست. نمونه بارز آن یارانه انرژی و مشخصا یارانه برق بوده که با پایین نگه داشتن قیمت برای مصرف‌کننده، به مانعی برای اصلاح الگوی مصرف تبدیل می‌شود.

مصداق بارز این موضوع را می‌توان در تابستان امسال دید که بنا بر توضیحات مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور، «اگر مشترکان در پیک تابستان امسال مصرف خود را مدیریت می‌کردند، دچار خاموشی نمی‌شدیم.»

حالا توانیر اعلام کرده که براساس تصمیم گیری‌های جدید و در صورت تصویب توسط هیات دولت، هزینه برق مصرفی مشترکان پر مصرف به قیمت آزاد و تمام شده محاسبه می‌شود؛ طرحی که آن را در راستای تحقق عدالت و تغییر رفتار مصرفی مشترکان تعبیر می‌کنند.

در این باره، رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور توضیح داد: رفتار مصرفی مشترکان پرمصرف به گونه‌ای است که گاه بین ۱۵ تا ۲۰ برابر یک مشترک کم مصرف، از برق استفاده می‌کنند لذا براساس طرحی که در حال بررسی‌های کارشناسی است، هزینه برق مصرفی مشترکان بسیار پرمصرف با نرخ تمام شده و غیریارانه‌ای محاسبه خواهد شد.

یکی از از راهکار‌های کنترل رفتار مصرف مشترکان بسیار پرمصرف، به کارگیری کنتور‌های هوشمند عنوان شده که در حال حاضر نصب ۵ میلیون کنتور هوشمند برای مشترکان پرمصرف برنامه ریزی شده است.

در این باره، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: نباید مشترکان پرمصرف یارانه انرژی دریافت کنند و در عین حال هم نباید مشترکان پرمصرف در فرمولی غیرمنصفانه شناسایی شوند. به عنوان مثال، فرمولی که این روز‌ها در محاسبه برق استفاده شده و از یک جایی به بعد مشترکان را پرمصرف تلقی می‌کند، اگر نیاز به اصلاح داشته باشد، باید اصلاح شود. تنها آن بخش از قشرهای مرفهی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، باید هزینه مصرف اضافه‌تر خود را بپردازند.

او بر لزوم تعیین سقف میزان مصرف مشترکان پر مصرف متناسب با شرایط هر منطقه و بر اساس عدالت اجتماعی نیز تاکید کرد و افزود: حتما الگوی مصرف برق باید در هر منطقه‌ای متناسب با شرایط بومی آن سنجیده شود. مثلا در بخشی از مناطق شمالی کشور به دلیل رطوبت بالا تقریبا استفاده از کولر گازی ناگزیر است. الگو‌های مصرف باید براساس شرایط بومی هر منطقه سنجیده شود و قضاوت افراد بر اساس آن صورت گیرد و نباید یک الگوی یکدست در نظر گرفت.

حسین نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی نیز اظهار کرد: مشترکانی که بیش از الگوی مصرف از برق استفاده می‌کنند، باید بر اساس نظام افزایش پلکانی از یارانه کمتری برخوردار شده و پول مصرف مازاد خود را بپردازند.

او این را هم اضافه کرد که نظام پلکانی باید دقیق اجرایی شود؛ یعنی افرادی که مصرف بیشتری از الگوی مصرف دارند، باید یارانه کمتری دریافت کرده و مبالغ بالاتری را نسبت به مشترکان مصرف کننده در چهارچوب الگوی مصرف بپردازند. این گونه شاهد عدالت در توزیع برق و جبران خسارات وارده از سوی مشترکان پرمصرف به اقتصاد برق، خواهیم بود.

مالک شریعتی عضو دیگر کمیسیون انرژی گفت: باید با کاهش یارانه انرژی و اعمال قیمت‌های جدید قشرهای بسیار پرمصرف را برای کاهش مصرف متقاعد کرد یا اینکه هزینه فرصتی که از کشور برای صادرات برق و یا تولید محصولات با ارزش سلب می‌شود، را بپردازند.

او ادامه داد: چرا ما باید برقی را که می‌توانیم صادر کنیم و برای کشور ارزآوری داشته باشد، به یک عده پرمصرف آن هم با یارانه بدهیم. مشترکانی که خیلی بیشتر از الگوی مصرف استفاده داشته و بسیار پرمصرف هستند باید هزینه برق را به نرخ صادراتی بپردازند.

همچنین غلامحسین کرمی عضو هیات رییسه کمیسیون برنامه و بودجه در گفتگو با تابناک گفت: موضوع توزیع یارانه انرژی دغدغه مقام معظم رهبری است که ما نمایندگان مجلس باید پیگیر این مهم باشیم لذا باید یارانه‌های انرژی، عادلانه توزیع شده و به گونه‌ای باشد که مردم به عینه شاهد عدالت اجتماعی باشند؛ یعنی مشترکان کم مصرف به حقوق خود دست پیدا می‌کند.

با توجه به اهمیت موضوع حذف یارانه‌های پنهان در حوزه برق به خصوص برای مشترکان پرمصرف، انتظار می‌رود، این مهم با دقت پیگیری و اجرا شود تا حقی از کسی ضایع نشده و در عین حال مفهوم عدالت هم به درستی پیاده شود.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۵۱
همین الان هم حاملهای انرژی بدون یارانه برای ملت محاسبه میشه مگر ما درامدمون اندازه کشورهای دیگر است یا اجناسی که بدستمان می رسد قیمتش برابر با قیمتهای کشورهای همسایه هست .... اول حقوقها و درامدها را متعادل کنید بعد به فکر گرانی بیفتید خودرویی که با پول پراید میشه خرید بی ام و هستش و یا وسایل خانگی در کشورهای همسایه یک پنجم قیمت با کیفیت استاندارد و غیر قابل خرابی است.
پاسخ ها
علی اکبر خاوری نژاد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
مصداق پر مصرفی،از نظر حضرات چیست من بازنشسته ، بیمار در هوای شرجی،مازندران با صرفه جویی کولر گازی،روشن کردم و از منظر دولت حامی،محرومان به،عنوان تخطی،از الگو مصرف،من در اوردی و ظالمانه در حالی که مستمری،اندک خود را به ریال،میگرم به نرخ صادراتی یک و نیم ملیون پول برق،از جیبم گرفتند.مگر قرار است تاوان بی کفایتی، حقوق گزاف مدیران، هدر رفت برق را به زور از جیب،ما محرومان بگیرند. دستت درد نکند جناب رییسی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
وقتی دولت ارزش پول ملی را کاهش میدهد هر جور دلش بخواهد قیمت حاملهای انرژی را محاسبه میکند. در واقع با تداوم کاهش ارزش پول ملی که توسط دولت انجام میشود هیچ وقت مشخص نمیشود که قیمت حاملهای انرژی چقدر است و هر چه دلشان بخواهد حساب میکنند
ناشناس
| United States of America |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
محض اطلاعتون میگم قیمت برق تو اکثر کشورهای غربی حدود 3000 تومن به ازای هر کیوات ساعت میشه. در ایران 60 تومن (600 ریال)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
ماه گذشته برای ما هفتصد هزار تومان پول برق آمد .ما دو خانوار هستیم و یک کنتور داریم .
ما چه گناهی کردیم .
برای یک منزل که دو کنتور نمی دهند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
جالبه. میخوان برق را گرون کنند. اینها را برای توجیه می نویسند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
اکونومیک ترین وسایل برقی خارجی را تهیه کنید و مصرفتان در حد یک لامپ هم باشد باز هم پر مصرفید.
4 تا دونه نیروگاه نساختید این همه ساله، چی میگید بابا شماها ؟؟؟؟
همه چیو از جیب مردم میخواید در بیارید ؟؟؟؟؟؟؟ چه خبرتونه ؟
این همه دم و تشکیلات وزارت نیرو رو جمع کنید من راضی نیستم از پول مالیات من شماها حقوق بگیرید ، حله ؟؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
تمام نیروگاهها و منابع نفت و گاز مال مردم است ولی دولت به جای اینکه بر عدالت در مصرف نظارت دقیق داشته باشد سر مردم منت میکذارد که یارانه انرژی میدهیم. تمام قوانین برای استثمار مردم متوسط و ضعیف و پر کردن جیب ثروتمندان است. مستد شبکه افق را ببینید تا بداید اینها که در مجلس و دولیتند چگونه به این مقمات رسیده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
مگه نمیبینی این همه نیروگاه هسته ای رو!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۰۱
با روحانی تا 1400، یادته؟
در الگوی مصرف باید به جمعیت خانواده که در هر خانه ساکن هستند نیز دقت شود. چه بهتر بود که یارانه انرژی بر اساس تعداد سکنه هر خانه اخصاص داده می شد. چون باز هم ثروتمندان که چندین خانه دارند در این طرح بیشتر از این یارانه بهرهمند می شوند ولی اگر بر اساس کدملی باشد عادلانه تر است.
ما مشکلی با پرداخت قبض برق نداریم فقط بررسی بفرمائید در یک منطقه جغرافیایی الگوی مصرف که مبنای پرمصرف دانستن مشترکان است متناسب با مصرف جمعیت ان منطقه باشد.
پاسخ ها
محمود
| United States of America |
۱۸:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
جناب پولدار اگر شما مشکل اقتصادی ندارید کل کارمند وکا رگروبازنشسته دارند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
تو این مملکت همه چیز شناوره! هر چقدر بخواهند حساب میکنند ولی کسی نمیداند چگونه و
منظور از مشترک کم مصرف اموات می باشند. پس زحمت بکشید برای فرار از تحمیل هزینه گزاف آقایان به خیل مردگان بپیوندید....
چون اگر در تابستان کولر مصرف کنید و در زمستان سیستم گرمایشی مبتنی بر تاسیسات داشته باشید کارتان با کرام الکاتبین است.
تعداد افراد خانواده هم در نظر گرفته بشه یه خانواده 6نفره مصرف برقش با یه خانواده 3نفره در تابستان فرق داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۱۲ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
یعنی تعداد صف ها رو برای شما بیشتر کنند تا معطل نمونید تو صف
ناشناس
| United States of America |
۱۸:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۸/۳۰
یعنی خانواده 6 نفره مثلا 6 تا کولر، 6 تا تلویزیون، 6 تا یخچال، 6 تا چیزای دیگه داره که مصرفش بیشتر از 3 نفره میشه؟!!!
سراغاز دزدی های کلان ازملت
وقتی این تیترها را می بینم یادم به شعارهای سال 1357 می افتد. ما برق شما را مجانی می کنیم، ما گاز را مجانی می کنیم، ما هم این دنیای شما را می سازیم هم آن دنیای شما را. این دنیای ما را که خیلی عالی درست کردید!!!!!!. با روشی که انتخاب کرده اید به احتمال بسیار زیاد آن دنیای ما هم بسیار بهتر از این دینا خواهد بود ( البته از افعال معکوس برره استفاده شده است) .
عدالت؟ چی هست؟ پول برق بدون یارانه رو چکارش می کنید؟ به مدیران فامیل پاداش میدین؟
آقا یکی حرف منو به مسئولین برسونه:
نه تنها برای مشترکین پرمصرف بلکه برای همه مشترکان، برق رو به نرخ تمام شده حساب کنید. در عوضش با یک فرمول جهانی، میانگین (سرانه) مصرف برق مورد نیاز برای زندگی یک فرد را با توجه به شرایط محیطی مکانی که زندگی می‌کنه (طبق سامانه املاک و مستغلات-اسکان) حساب کنید و معادل ریالی (نرخ تمام شده) اون رو به حساب یارانه یا کارت اعتباری فرد بپردازید. اگر فرد بیشتر از سرانه مصرف کنه که باید هزینه بیشتر طبق تعرفه آزاد
بده و اگر فرد کمتر از سرانه مصرف کنه، طبق تعرفه آزاد درآمد کسب می‌کنه.
ایجاد پلکان اشتباه محضه! به دوعلت 1- بعد خانوارها متفاوت است: مسلما یه خانواده 5 نفره که فقط مرد میره بیرون کار می‌کنه و 4 نفر تو خونه‌اند بیشتر برق مصرف می‌کنن تا یه خانواده 2 نفره که زن و شوهر بیرون کار می‌کنند. 2- وسع خانوارها متفاوت است. همه نمی‌تونند وسایل خونشون رو عوض کنن و کم مصرف بخرن. همچنین ثروتمندان چند تا خونه ممکنه داشته باشند.
بهترین راه‌حل: در بخش خانگی، قیمت واقعی رو از همه بگیرید حالا طرف هر چقدر دوست داشت مصرف کنه ولی هزینه واقعی بپردازه. به جاش پول اون پله اول را بین مردم توزیع کنید.
مثال: اگه قرار باشه پله اول رو 100 کیلووات در ماه برای هر کنتور قرار بدید و با قیمت یارانه‌ای (مثلا 400 تومان برای هر کیلووات) حساب کنید به جاش بیاید با قیمت واقعی (مثلا 2000 تومان برای هر کیلووات) حساب کنید و برای هر نفر از خانواده مابه‌التفاوت 20 کیلووات رو بپردازید (مثلا 1600 تومان برای هر کیلووات). در حالت اول چه خانواده 5 نفره و چه 2 نفره، 100 کیلووات مصرف کنند، هر کدوم باید 40000 تومان بپردازند و دولت برای هرکدوم 160000 تومان یارانه بده یعنی 320000 تومان از جیب دولت رفته. در حالت دوم هر دو خانواده 200000 تومان می‌پردازند ولی خانواده 5 نفره 160000 تومان یارانه می‌گیره که یعنی 40000 تومان از جیبش رفته و خانواده 2 نفره 64000 تومان یارانه می‌گیره که یعنی 136000 تومان از جیبش رفته و در نتیجه 224000 تومان از جیب دولت رفته.
مزایا:
1- برقراری نسبی عدالت بین همه خانواده‌ها با بعد و وسع مختلف: اونی که جمعیتش بیشتره و در نتیجه مخارجش هم بیشتره، بیشتر یارانه می‌گیره و پول کمتری از جیبش می‌ره. اگه پولداری و ده تا خونه داری، از ده تا کنتور یارانه نمی‌گیری و فقیر و غنی یکسان یارانه می‌گیرند.
2- تشویق خانوارهای با جمعیت بیشتر و عدم سرخوردگی آن‌ها و نیز تشویق جوانان به فرزندآوری برای آن‌هایی که مخارج را بهانه می‌کنند.
3- بهینه‌شدن مصرف چرا که همه سعی می‌کنند تا حداقل به اندازه یارانه پرداختی مصرف کنند نه بیشتر وگرنه باید به قیمت واقعی بپردازند.
4- کاهش هزینه‌های دولت از طریق کاهش یارانه پرداختی
5- شفاف شدن یارانه‌های پنهان
6- برقراری حس امنیت و عدالت بین مردم
7- تشویق به خرید وسایل کم مصرف حداقل برای پرمصرف‌ها
8- امکان بهتر یافتن خانه‌های خالی: ثروتمندان برق خانه خالی را روشن می‌گذارند.
9- منعطف بودن طرح برای برقراری بیشتر عدالت: مثلا با تکمیل طرح املاک و اسکان و شناسایی محل زندگی افراد می‌توان به کسانی که در مناطق گرمسیر زندگی می‌کنند یارانه بیشتر و به کسانی که در مناطق سردسیر زندگی می‌کنند یارانه کمتر پرداخت.
10- کاهش استخراج غیرقانونی رمزارزها به علت به صرفه نبودن
بابا دم تون گرم مملکت داری بلد نیستید برید دنبال کارتون هرروز یه سختگیری مسخره مگه ما مردم چه گناهی مرتکب شدیم که گیر شماها افتادیم خجالت بکشیید
عدالت رو بهانه کردن برای جبران کسری بودجه
عدالت؟؟شما معنای عدالت را میفهمید؟
بازهم کسری بودجه ناشی از فساد اقتصادی
باز هم از جیب مردم بدبخت
بازهم دست در جیب ملت
الگوی مصرف بر چه اساسی است ؟ آیا شرایط زندگی الان با ده سال قبل مثل هم است ؟
مگه برای برق هم یارانه می دادید؟!
الگوی مصرفتان به هیچ دردی نمی خورد و به کاری نمی آید! قیمت برق را هم بیش از دو برابر نرخی که دادید حساب می کنید!
همش صحبت از تنگ گرفتن امور برا مردم، همش صحبت از خدمات قطره چکانی برای مردم، چی از جون مردم می خواهید؟ .مردم رو خسته کردید.از اونور به دروغ صحبت از وضع بد اقتصادی مردم تو رسانه میلی می کنند و ازین طرف فتیله رو پایین تر می کشند.
برای گرفتن پول ملت چه طرح هایی که نمی ریزید
این طرح عین بی عدالتی هست
همسایه ما دو تا خونه داره یکی اینجا مرکز استان یکی تو روستا . گاهی اینجاست گاهی اونجاست
خانواده ی ما با سه بچه ۵ نفره هست خانواده ی همسایه ۳ نفره
هی میگید جوانی جمعیت ولی هی زندگی را بر ما سخت می کنید
بعضی بی کارند تو خونه اند کار پیدا نمیشه
عدالت خوبه زمانی که شما بخواهید پول بیشتری از مردم بگیرید ولی در حقوق دادن به ملت و ماشین خوب و ارزان و اجناس ارزان و خوب و ... خوب نیست
فردا باید هر کی بیشتر تو پیاده رو میره و بیشتر تو خیابون رفت و آمد داره و ... یه جوری ازش پول بگیرید
اصل طرح بسیارخوب است نباید ثروت عمومی کشور راخرج اینگونه افراد کرد ولی مسئولان اجرای طرح یک نکته رابدقت درنظرداشته باشند تا مبادا جاهایی که چند خانواده دریک محل مسکونی وازیک کنتور مشترک استفاده میکنند با پرمصرفها اشتباه گرفته شوند.چون همین الان هم تعدادی خانواده که کم هم نیستند با این مشکل مواجه هستند و درحقیقت درحقشان ظلم میشود وبا اجرای طرح جدید بیشتر مورد ظلم قرارگیرند.
تولید برق از انرژی تجدید پذیر کجای برنامه ایرانه؟
تا کی مصرف نفت برای تولید برق؟
چرا هیچکسی نیست تو اینمملکت یقه مسئول بی کفایت رو بگیره ؟ میزها بین مسئولین بصورت چرخشی جابجا میشه ولی دریغ از کفایت
کاش سقف مجاز برای واحدهای مختلف را در شهرها و مناطق مختلف بیان میکردید ، تا بعد دبه نکنید .
از مجلس و دولت و سایرین جز بد عهدی و پیمان شکنی خاطره ای در ذهن نداریم . طبق استاندارد شرکت توزیع برق ، کنتور یکفاز نصب شده 25 آمپر است . یعنی سقف مصرف لحظه ای یک مشترک 5500 ولت آمپر و یا 4400 وات با احتساب ضریب قدرت 0/8 میباشد . این انشعاب با این مشخصات واگذار شده است . اگر خانواده ای فقط ده درصد این مقدار را مصرف کند که بسیار هم ناچیز است در ماه سی روزه مصرفی برابر 316/8 کیلو وات ساعت مصرف خواهد کرد ، بهتر است مشخص نمایید تا چند درصد از ظرفیت خریداری شده اش حق دارد استفاده نماید .
ظرفیت استفاده از انرژی های تجدید پذیر بطور کامل مغفول مانده که در صورت سرمایه گذاری در این بخش امکان تامین انرژی الکتریکی کل کشور را به سادگی می توان داشت . اگر ده درصد سرمایه صرف شده برای بوشهر را هزینه این بخش میکردید ، ده برابر بهره بیشتر می بردید ،
ما مردم که هیچی دستمون نیست
اما حضرات نماینده بداند که
ما یک اه و یک لعن داریم
که ان را نثارتان با تمام وجودمان میکنیم که
به بهانه های مختلف دراید
همه کالاها و خدمات را گران میکتید
یک روز به بهانه تحریم
روز دیگر به بهانه قاچاق
روز دیگر به بهانه رونق دادن به تولید وتولیدکننده
روز دیگر به بهانه فرار مالیاتی
روز دیگر به بهانه برخورد با مرفهینه
و در نهایت اخر همه و همه
به بهانه
عدالتی
که نه تا الان دیده شده و نه حتی ذره ای احساس شده
ای
پرمصرف ها را بهانه کرده اند تا قیمت را ببرند بالا. کی به کیه. هر کسی رأساً خودش تصمیم میگیره. قبلاً با مصوبه مجلس گران میکردند الان مجلس را هم بازی نمیدهند.
در صورتی دولت می تونه ادعا کنه که یارانه خوبی به مردم می ده که حقوق ها و درآمدها هم واقعی باشند یعنی عملاً از دستمزد قشر حقوق بگیر کم می کنه و یارانه می ده حتی در بخش خصوصی هم از حقوق کارگران و مهندسین کم می کنه و در قالب یارانه انرژی و ... به تولید تزریق می کنه
و اگر همه چیز واقعا آزاد ولی روی اصول و حساب و کتاب بود بنفع همه بود و این همه فاصله طبقاتی بواسطه رانت و ... بوجود نمی آمد
یارانه ها به جای اینکه با هوشمند شدن حامی مردم باشه عامل تبعیض و بی عدالتی و فقر و ثروت اندوزی عده ای رانت خوار شده است
دولت اگر طلب نیروگاهها را نپردازد نیروگاهها اعتصاب خواهند نمود.
لطفاً از قیمت برق صادراتی که پول هم به علت تحریمها نمیدهند بیشتر نشود.
دولت به هر نفر ایرانی و یا هر خانواده ایرانی بر اساس کد ملی و یا کد خانوار یک کارت اعتباری غیر نقدی بدهد که هر نفر و یا سرپرست خانواده آب و برق و بنزین و مایحتاج ضروری خودش رو به انتخاب خریداری و بعد همه چیز را آزاد و رقابتی حتی با کشورهای جهانی کند
فقط از درآمدهای عمومی برای هزینه های عمومی مردم مثل آموزش و درمان و جاده و مسائل امنیتی و نظامی و ... بشود و دولت و .. هم می خواد بنام ارزش ها و دین خرج و تبلیغ کنه به مردم پیام بده که با کدهای مختلف از همون کارت اعتباری در دست مردم مبلغی را بدلخواه واریز کنند و یا کسانی که از آن استفاده نمی کنند برداشت کنه تا حداقل از پول حلال صرف ارزش های دینی بشه که تاثیر آن هم بمراتب بیشتر است
فقط اگر خواست جنین کاری کنه یک هیات امنای مردمی در نظر بگیره که اعتماد مردم چه در زمان حال و چه با گذشت زمان و با بی ارزش شدن پول ملی از دست نرود و مردم احساس کنند که ارزش اعتبار آنها و ارزش چیزی که در کارت اعتباری آنها وارد می شود واقعی و حقیقی است و ضریب آن همواره یکسان و بر اساس کل درآمد حاصل شده از منافع کشور است
سلام و خسته نباشید خدمت مسیولین عزیز!!!من چهارتا بچه دارم ویک خانواده شش نفره هستیم این طرح برای امثال من مصداق بی عدالتی هست ما نه از قشر مرفه جامعه هستیم نه مشترک پر مصرف از سردلخوشی !!!خیلی هنر کنیم شکم چهارتا بچه مان را سیر کنیم از یک طرف تشویق به فرزند آوری میکنید از طرف دیگه طرح های تخیلی مثل این می دهید ما که شش نفر هستیم طبیعتاً مصرف برقمون با بقیه فرق می‌کنه من که بچه کوچک دارم واناقشون در زمستان سرد هست وجای بخاری ندارد و در نتیجه از ترس مریضی مجبورم بخاری برقی روشن کنم معلومه برقم بیشتر میاد تورو به هر چی می پرستید طرح میدید با تفکر بیشتر و بررسی جوانب بیشتر ارایه کنید
مساجد هم باید پول برق بدهند. چرا باید معاف باشن؟
من خانواده دونفره هستم 6 صبح از خانه میزنیم بیرون تا 6 غروب که از سر برگردیم و نهایتا یکی دو ساعت برق و گاز مصرف داریم با این حال پول قبض کمتر از 80-90 تومان نیست
مرد حسابی! وقتی تو نظام مهندسی همه خونه های جدید با کولر گازی درست میشه ، چه انتظاری برای کاهش مصرف داری؟ انتظار داری مردم خونه صفری رو که خریدند سقف و دیواراشو خراب کنن که تبدیل کنن به کولر آبی ؟
با روشی که در تابستان پیاده کردید ملت را نقره داغ کردید. مردم که بیت کوین استخراج نمی کنند. مصرف عادی کولر تابستان و بخاری زمستان که نباید پرمصرفی حساب شود. تازه برق تابستان را به گفته مجلس با تعرفه انرژی نو که گرانترین است برای ملت محاسبه کردند. بگویید می خواهید از جیب ملت هزینه هاتون را تامین کنید. این خلاف است. مجلس تازه می خواست گرانی تابستان را برگرداند حالا یک گرانی دیگر تحمیل می کنید؟
اول اگر توانایی ساخت چند تا نیروگاه را داشتید الان کشوری که تو جهان ذخایر دوم گاز و نفت را داره مشکل کمبود برق را نداشت
دوما تمامی برق خانه های مردم الان لامپ های کم مصرف و فوق کم مصرف هستش دیگه مردم کجا باید صرفه جویی کنن؟؟
سوما اگر مصرف استاندارد بالاست دلایل واضحی داره که شما نمی خواهید ببینید روشن بودن برق ساختمان های اداری دولتی وغیر دولتی بزرک،روشن بودن برق ساختمان های بانک ها به طور مداوم،و....از دلایل متعدد بالا بودن سرانه مصرف هستش.
چهارما
در خصوص بهای تمام شده برق،چرا باید هزینه های بالای مدیرانی مثل شماها،هزینه های فرسوده بودن شبکه های انتقال برق و....را ما مردم باید بدیم؟؟؟
پنجما
خوب شما میخوای شروع کنی به حذف مثلا یارانه(که خداوکیلی از نظر من شما یارانه نمی دید و دروغ می گید)بسم الله اول از شمال تهران شروع کنید
ميشه الگوي مصرف را اعلام بفرمائيد؟؟
من با داشتن يك يخچال خارجي كم مصرف و لامپ كم مصرف در خانه و عدم استفاده از لوازم برقي باز براي من مياد كه از الگوي مصرف بالاتر مصرف كردم !؟!؟! اول اينو مشخص كنيد بعد برويد دنبال كار ديگه
برق مجانی مساجد را چرا سانسور کردی؟
سلام میگن استاندارد مصرف قم 80 است
مصرف من 380 من پر مصرف
اداره برق میگه همسایه ها مصرفشون 200 هست که خوشبختانه همه از استاندارد بالا هست
من از همسایه ها پرسیدم همشئن بالای 400 هستند کاش اداره برق میگفت کدوم همسایه 200 مصرف میکنه
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر