ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رکوردهای مصرف برق دوباره می شکند؟

مدیر کل امور بین الملل توانیر گفت: با توجه به افزایش دمای هوا در روزهای آینده پیش بینی می شود که رکوردهای جدیدی در زمینه مصرف برق ثبت شود.
کد خبر: ۱۰۶۸۷۵۳
| |
6530 بازدید
رکوردهای مصرف برق دوباره می شکند؟

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، ابوذر صالحی با اشاره به اوج مصرف برق در کشور افزود: روند نیاز مصرف برق به ۶۵ هزار و ۱۰۷ مگاوات رسیده و پیش بینی می‌شود که با توجه به افزایش دمای هوای در روزهای آینده این میزان دوباره مرز ۶۶ هزار مگاوات را پشت سربگذارد و رکوردهای جدیدی را ثبت کند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه گذر از این شرایط نیازمند همکاری همه مشترکان است، اظهارکرد: سعی می‌کنیم با همکاری صنایع عمده و بزرگ برای کاهش مصرف، این هفته را نیز بدون خاموشی پشت سربگذاریم.

صالحی تصریح کرد: با این حال کمک مردم بسیار موثر است و با کمک مردم می‌توانیم این هفته را که هفته گرمی است، بدون مشکل و قطعی برق در بخش خانگی سپری کنیم.

مدیر کل امور بین الملل توانیر بیان کرد: روند کاهش دمای هوا از اواخر این هفته آغاز می‌شود و تراز تولید و مصرف برق متعادل خواهد شد.

صالحی در خصوص اعمال خاموشی‌ها در کشور اظهار کرد: در واقع ما هیچ خاموشی بدون برنامه نداریم و اگر مصرف همچنان افزایش یابد، قطعا طبق جدول زمانبدی ارائه شده خاموشی‌ها اعمال خواهند شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟