ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف جسد دختر ۲۵ ساله از سطل زباله‌‌ای در زعفرانیه

کد خبر: ۱۰۰۵۴۰۱
| |
6584 بازدید

ماموران شهرداری شب گذشته جسد یک دختر جوان را در سطل زباله‌ای در خیابان آصف منطقه زعفرانیه پیدا کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، شب گذشته حوالی ساعت ۲۱ ماموران پاکبان شهرداری طی تماس با مرکز فوریت‌‌های پلیس ۱۱۰ از کشف یک جسد در داخل گونی در یکی از سطل‌های مکانیزه در خیابان آصف منطقه زعفرانیه خبر دادند.

با حضور ماموران کلانتری ۱۲۲ دربند در محل کشف جسد مشخص شد، جسد متعلق به یک دختر ۲۵ ساله است که دست و پای او را با یک پارچه بسته و در داخل دو گونی که بهم دوخته شده است، قرار داده‌اند.

این جسد که در داخل سطل زباله کشف شده است، فاقد هر گونه آثار ضرب و جرح بوده و از ظواهر مشخص بوده است که ساعات طولانی از مرگ این دختر جوان نگذشته است.

با حضور ماموران آگاهی و تشخیص هویت، پرونده در خصوص کشف این جسد تشکیل و بررسی در خصوص آن ادامه دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا