ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اسپانیا: شهرک‌سازی اسرائیل خلاف قوانین بین‌الملل است

وزارت خارجه اسپانیا ادامه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را خلاف قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی دانست.
کد خبر: ۹۶۱۴۱۱
| |
3012 بازدید

وزارت خارجه اسپانیا ادامه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را خلاف قوانین و قطعنامه‌های بین‌المللی دانست.

به گزارش ایسنا، این وزارتخانه در بیانیه‌ای ضمن ابراز نگرانی نسبت به طرح‌های شهرک‌سازی جدید رژیم صهیونیستی در قدس و کرانه باختری، خواستار تجدیدنظر این رژیم در تصمیمات خود شد.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، اسپانیا همچنین بیان کرد که این اقدامات یکجانبه رژیم صهیونیستی مانعی بر سر راه مذاکرات صلح خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟