صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یوآن تا پایان ۲۰۱۹ در برابر دلار تضعیف می‌شود

کد خبر: ۹۲۳۳۷۵
| |
2571 بازدید

اریک فیشویک، اقتصاددان ارشد سی‌ای‌اس‌ای می‌گوید که با ادامه یافتن جنگ تجاری چین و آمریکا، یوآن چین بیش از پیش در برابر دلار آمریکا تضعیف خواهد شد. 

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، اریک فیشویک، اقتصاددان ارشد سی‌ای‌اس‌ای می‌گوید که با ادامه یافتن جنگ تجاری چین و آمریکا، یوآن چین بیش از پیش در برابر دلار آمریکا تضعیف خواهد شد. 

فیشویک پیش‌بینی کرد که تا پایان امسال، نرخ برابری یوآن با دلار آمریکا به ۷.۳ افت کند. این در حالی است که نرخ برابری یوآن چین با دلار آمریکا، عصر چهارشنبه در ۷.۱۱۵۹ تثبیت شده بود. 

فیشویک در مصاحبه با استریت ساینز سی‌ان‌بی‌سی گفت: با نگاهی به روند تبادلات ارزی چین می‌توان به وضوح دریافت که از آن به عنوان وسیله‌ای برای خنثی کردن تاثیر تعرفه‌های آمریکا استفاده شده است. بنابراین هر موقع که آمریکا فشارهای تجاری را افزایش دهد، به یوآن اجازه داده می‌شود تضعیف شود. 

او اضافه کرد: من معتقدم نیروهایی که به نرخ یوآن فشار رو به پایین وارد می‌کنند، هنوز پابرجا هستند. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار