صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اختیار اعلام پایان نیمسال به علوم پزشکی واگذار شد

کد خبر: ۸۹۶۴۲۸
| |
3710 بازدید

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: اعلام پایان نیمسال دوم تحصیلی ۹۸-۹۷ با توجه به سیل اخیر به دانشگاه‌ها واگذار شد.

به گزارش مهر، دکتر حمید اکبری افزود: با توجه به گستردگی دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور و در مناطق مختلف آب و هوایی، به دانشگاه‌ها اختیار داده‌ایم که در مورد اعلام پایان نیمسال تحصیلی خودشان تصمیم بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: هر دانشگاهی با توجه به آب و هوای منطقه خود می‌تواند کلاس‌ها را زودتر و یا دیرتر تعطیل کند و امتحانات را برگزار کند.

قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت همچنین درباره موجه کردن غیبت‌های دانشجویانی که در سیل اخیر در مراحل مختلف حضور داشتند گفت: این موضوع نیز در اختیار دانشگاه‌ها است و می‌توانند در این مورد تصمیم بگیرند ضمن اینکه باید کلاس‌های جبرانی برای دانشجویان برگزار کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط