بازدید 10277
رئیس کل بیمه مرکزی؛

ضریب خسارت در بیمه درمان بالاتر از حد نرم است/ ۲۰ درصد از خسارت‌های پرداختی بر اساس تصادفات ساختگی

کد خبر: ۸۷۵۸۱۴
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۲ 04 February 2019

غلامرضا ­­سلیمانی امیری­ در نشست خبریبه گزارش تابناک اقتصادی به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛غلامرضا ­­سلیمانی امیری­ در نشست خبری گفت:­ همه ­وسایل نقلیه موتوری که جریمه بیمه شخص ثالث دارند، جرایم آن‌ها بخشیده می‌شود و تا ۳۰ بهمن فرصت دارند در خصوص بیمه شخص ثالث وسیله خود اقدام کنند. ­

وی همچنین اظهار داشت: موتور سیکلت داران و دارندگان ­ماشین آلات کشاورزی از ۱۲ بهمن به مدت شش ماه فرصت دارند تا از بخشودگی جرائم بیمه‌ای استفاده کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ​­اگر این افراد در فرصت ایجاد شده­ به مراکز بیمه گذار مراجعه نکنند، ­ هم به عنوان یک خلاف تلقی می‌شود که بیمه نامه شخص ثالث ندارند و هم تمام جرایم زمانی که بیمه نامه نداشتند باید پرداخت کنند. ­وی افزود: اگر با این مصوبه از فرصت طلایی استفاده کنند جرایم آن‌ها کلا بخشیده می‌شود.

۲۰ درصد از خسارت‌های پرداختی بر اساس تصادفات ساختگی

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: حدود ۲۰ درصد از خسارت‌های پرداختی، بر اساس مستندات ناقص یا تصادفات ساختگی است. ­

غلامرضا سلیمانی امیری ­­در نشست خبری افزود: در تلاش هستیم ­­که بتوانیم این مبلغ پرداختی­ را کاهش دهیم. ­وی با بیان اینکه در کشور‌های مختلف هم این مشکل هم وجود دارد­ گفت: باید تلاش کنیم که این ۲۰ درصد رو کم کنیم. سلیمانی اجرای قانون بیمه راننده محور را برای کاهش این مشکلات موثر دانست.

باید تمام هزینه درمانی مردم پرداخت شود

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: شرکت‌های بیمه باید تمام هزینه‌های درمانی مردم را پرداخت کنند.

غلام رضا سلیمانی در نشست خبری با بیان اینکه در اسفند ماه و در جلسه شورای عالی بیمه سعی می‌کنیم میزان حق بیمه شخص ثالث مشخص شود افزود: متاسفانه در بحث بیمه شخص ثالث، ضریب خسارت بالای ۱۰۰ است و این اشکال باید رفع شود.

وی کنترل میزان پرداخت خسارت‌ها و واقعی شدن نرخ بیمه شخص ثالث را ضروری خواند و گفت:: این موضوع در شورای عالی بیمه در اسفند ماه نهایی می‌شود. سلیمانی در خصوص بیمه درمان نیز گفت: ضریب خسارت در بیمه درمان بالاتر از حد نرم است.

تفاوت ضریب خسارت در شرکت‌های مختلف بیمه

وی با بیان اینکه ضریب خسارت در شرکت‌های مختلف بیمه، متفاوت است افزود: بیمه تکمیلی باید به نحوی باشد که هم زمانی که مردم به بیمارستان یا کلینیک مراجعه می‌کنند، تمام هزینه‌های درمانی آنان پرداخت شود و از طرفی شرکت‌های بیمه‌ای باید قدرت پرداخت داشته باشند.

سلیمانی با بیان اینکه متاسفانه برخی شرکت‌ها، نرخ‌های بسیار پایینی می‌دهند تا در مناقصه برنده شوند گفت: نرخ پایین اعلام کردن برای برنده شدن در مناقصه، برای شرکت‌های بیمه گذار خوب نیست و مطمئنا در زمان پرداخت خسارت با مشکل مواجه خواهند شد.

وی افزود: در این زمینه در حال تهیه بسته‌ای هستیم که برای شرکت‌های بیمه حداقل و حداکثر‌ها را مشخص کنیم که امیدواریم این اقدام تا قبل از سال ۱۳۹۸ انجا شود.

پرداخت ارزی خسارت‌های ارزی

رئیس کل بیمه مرکزی همچنین از پرداخت ارزی خسارت‌های ارزی خبر داد و گفت: ­تبادل نظر با بانک مرکزی صورت گرفته و تا زمانی که خسارتی ارزی اتفاق بیفتد، پرداخت آن به صورت ارزی انجام شود.

سلیمانی افزود: در این باره اگر کسری هم داشته باشیم از طریق ارز نیما پرداخت می‌شود.  وی در خصوص نرخ دیه در سال آینده نیز گفت:: منتظر اعلام نرخ دیه از سوی قوه قضاییه تا پایان سال هستیم.

سلیمانی در خصوص بازرسی ویژه از بیمه ایران با بیان اینکه بازرسی از شرکت‌های بیمه طبق قانون جزو روال عادی سازمان‌های نظارتی و سازمان بازرسی است، گفت: بر این اساس گروه‌های سازمان بازرسی وارد شرکت بیمه ایران شدند و بررسی‌ها را انجام دادند که گزارش آن‌ها منتشر خواهد شد.

وی افزود: در این زمینه جلسات خوبی با بیمه ایران داشته ایم و بیمه مرکزی هم رابطه خوبی با سازمان‌های نظارتی دارد و هر اطلاعاتی که بخواهند در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم.

از نظر بیمه مرکزی تفاوتی میان بیمه ایران با دیگر شرکت‌های بیمه نیست

سلیمانی با بیان اینکه بیمه مرکزی هیچ تفاوتی میان بیمه ایران با دیگر شرکت‌های بیمه قائل نیست در پاسخ به میزان محدودیت استفاده از یک بیمه نامه صادر شده گفت: هیچ محدودیتی برای تعداد افرادی که می‌توانند از بیمه نامه‌های صادر شده برای یک راننده استفاده کنند، وجود ندارد.

سلیمانی در پاسخ به سوالی درباره احتمال ادغام بیمه نامه‌های نظامی گفت: وظیفه ما صیانت از بیمه گذاران است و این سهامداران هستند که برای ادغام و گسترش شرکت‌های خود برنامه ریزی می‌کنند.

وی افزود: اگر نظر ما را بخواهند نظر مشورتی خود را می‌دهیم، اما در این خصوص تصمیم گیر نیستیم.

سلیمانی در پاسخ به خبرنگاری که درباره اصلاح آیین نامه سرمایه گذاری در صنعت بیمه سوال کرد گفت:: کار مطالعاتی اصلاح این آیین نامه در بیمه مرکزی انجام شده و پیش نویس آن به شورای عالی بیمه ارسال شده و تاکنون بند‌هایی از آن به تصویب رسیده است.

وی افزود: به علت تورم، اینکه شرکت‌های بیمه‌ای و بیمه گران بخواهند فقط پول را در بانک بگذارند، بازدهی آن مبلغ با اهمیت نخواهد بود، بنابر این شرکت‌های بیمه گر در زمان پرداخت خسارت با مشکل نقدینگی روبرو می‌شوند.

وی با بیان اینکه با اصلاح این آیین نامه بخشی از مشکلات رفع می‌شود، افزود: این اصلاح باید با توجه به رشته‌های بیمه‌ای که نیاز به نقدینگی دارند یا تعهدات آتی هستند، انجام شود.

وضعیت بیمه‌های اتکایی

سلیمانی در ادامه درباره وضعیت بیمه‌های اتکایی نیز گفت: پس از خروج آمریکا از برجام برخی شرکت‌های بیمه‌ای قرارداد‌های خود را لغو کردند که این موارد از سوی شرکت‌های داخلی پوشش داده شد.

وی با اعلام اینکه مشکلی در ارایه پوشش‌های اتکایی نداریم، گفت: شرکت‌های خارجی که با دولت آمریکا همکاری نداشتند همچنان با ایران همکاری دارند که اکنون به ۱۳ شرکت رسیده است و این‌ها مربوط به یک کشور نیست و از کشور‌های مختلف است.

سلیمانی با اعلام اینکه بازار ایران بازار جذابی برای بیمه‌های اتکایی به شمار می‌رود، گفت: در این زمینه، افزایش اعتبار مورد نیاز پوشش‌های اتکایی را به ستاد مبارزه با تحریم ارایه کرده ایم که هنوز به تصویب نرسیده است.

وی افزود: پیش از این، اعتباری یک میلیارد دلاری در ستاد مبارزه با تحریم مصوب شده بود که اکنون درخواست کرده ایم ۲۰۰ میلیون دلار به آن افزوده شود.

بیمه بدنه خودرو

رییس کل بیمه مرکزی درباره بیمه بدنه خودرو نیز گفت: مصوبه شورای عالی بیمه تاکید دارد که میزان خسارت‌هایی که برای خودرو‌ها ایجاد می‌شود، باید به نسبت نرخ رسمی محاسبه شود نه بر اساس قیمت‌هایی که در بازار مطرح است.

رئیس کل بیمه مرکزی با ارایه آماری از عملکرد صنعت بیمه در چهل سال گذشته گفت: در این مدت رشد خوبی در بخش بیمه‌ای داشته ایم.

سلیمانی افزود: برای نمونه در سال ۵۷ حق بیمه تولیدی که صنعت بیمه کشور داشت دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بود که در سال ۹۶ به ۳۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است که به طور متوسط ۲۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: در بخش خسارت هم در سال ۵۰ رشد خسارت ۲۰ درصد بود که سال ۹۶ به طور متوسط به ۲۷ درصد رسید که این نشان از رشد پرداخت خسارت بیش از حق بیمه تولیدی بوده است و شرکت‌های بیمه خدمات بیشتری ارایه کرده اند.

شرکت‌های بیمه‌ای در ایران سودده نیستند

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه شرکت‌های بیمه‌ای در ایران سودده نیستند گفت: باید اصلاحاتی رخ دهد که این‌ها سود بیشتری داشته باشند چرا که در همه جای دنیا شرکت‌های بیمه سودآوری بالایی دارند و همپای بانک‌ها سود می‌دهند.

سلیمانی تصریح کرد: تا سال ۵۹ ضریب نفوذ بیمه نیم درصد بوده که پارسال به ۲.۳ درصد رسید.

وی در پایان گفت: بیمه گذاران می‌توانند از طریق سامانه گویای تلفنی ۱۲۳۴۲ از نرخ حق بیمه نامه شخص ثالث خودروی خود با خبر شوند.

در ادامه این مراسم و با حضور هیات عامل بیمه مرکزی از تمبر یادبود چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شد.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار