ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

محموله جدید سلاح های آمریکایی وارد سوریه شد

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد.
کد خبر: ۸۷۵۳۹۵
| |
2393 بازدید

مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه اعلام کرد که یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد.

به گزارش تابناک به نقل از سایت مرکز موسوم به دیدبان حقوق بشر سوریه، یک محموله بزرگ سلاح و تجهیزات نظامی آمریکایی از کردستان عراق وارد شمال شرق سوریه شد.

این نهاد افزود: این محموله شامل ۶۰ کامیون حامل سلاح، مهمات و تجهیزات پشتیبانی است که وارد استان حسکه سوریه شده است.

براساس این گزارش، با ورود این ۶۰ کامیون، شمار کامیون های حامل سلاح های آمریکایی که در ۴۸ ساعت گذشته وارد خاک سوریه شده است به ۱۳۰ کامیون افزایش یافت.

این سلاح ها به پایگاه های ائتلاف موسوم به ائتلاف بین المللی به سرکردگی آمریکا در جنوب حسکه منتقل شد.

علیرغم اعلام خروج نیروهای متجاوز آمریکایی از سوریه توسط دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، ارسال سلاح و تجهیزات به پایگاه های این کشور در شرق و شمال شرق سوریه ادامه دارد.

تاکنون بسیاری از شهروندان بیگناه سوری در استان های الرقه، دیرالزور، حسکه و حلب در نتیجه بمباران این ائتلاف متجاوز به خاک و خون کشید شده و بسیاری از زیرساخت های این کشور تخریب شده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟