ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پرواز‌های دبی به دمشق ازسر گرفته شد

کد خبر: ۸۷۰۳۴۸
| |
3512 بازدید
شرکت «فلای دبی» امارات امروز ازسرگیری پرواز‌های خود به دمشق پایتخت سوریه را اعلام کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، شرکت هواپیمایی «فلای دبی» امروز چهارشنبه از آغاز مجدد پرواز‌های این شرکت به دمشق خبر داد.

طبق گزارش شبکه ماهواره‌ای العربیه، شرکت «فلای دبی» امروز رسما ازسرگیری پرواز‌های خود به دمشق را اعلام کرد و این در حالی است که سازمان هواپیمایی غیرنظامی امارات پیش از این اعلام کرده بود که ازسرگیری پرواز‌ها به دمشق را بررسی می‌کند.

پیش از این روزنامه «الامارات الیوم» به نقل از سخنگوی رسمی شرکت فلای دبی نوشته بود که این شرکت ازسرگیری پرواز‌ها به دمشق را در دست بررسی دارد.

امارات متحده عربی بعد از ۶ سال در دسامبر ۲۰۱۸ سفارت خود در دمشق را بازگشایی کرد و پس از آن نیز بحرین به عنوان دومین کشور عربی، سفارت خود در دمشق را بازگشایی کرد.

این اقدامات پس از آن صورت می‌گیرد که محور غربی و عربی مخالف سوریه به این نتیجه رسیده‌اند که وضعیت حکومت دمشق به ثبات کامل رسیده است.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟