ته‌ چین؛

دستور پخت پای با خامه پر شده

کد خبر: ۷۹۸۴۱۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۰ 12 May 2018
تعداد بازدید : 2206

مواد مورد نیاز این کیک عبارتند از:

تخم‌مرغ
 نشاسته ذرت
آرد چند منظوره
 شیر
شکلات نیمه‌شیرین
کره نمک نخورده

بازدید 12524
پای کره‌ای که با خامه پر شده یا پای بوستون نوعی کیک زرد و کره‌ای است که با خامه پر شده و با شکلات تزئین می‌شود. این کیک خوشمزه می‌تواند عصرانه فوق العاده‌ای برای خانواده باشد. دستور پخت این کیک را در تابناک ویدیو ‌ببینید.
اشتراک گذاری