ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برنامه‌ریزی دانشگاه تهران برای بین‌المللی شدن دانشگاه

کد خبر: ۷۸۶۲۴۳
| |
2814 بازدید
|
۱

رئیس دانشگاه تهران با اشاره به برنامه‌ریزی دانشگاه برای بین‌المللی شدن، گفت: اعضای هیأت علمی را برای همکاری با محققان علمی بین‌المللی تشویق کرده‌ایم.

به گزارش دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی گفت: بین‌المللی شدن چندین شاخص دارد، یکی از این شاخص‌ها جذب تعداد بیشتری دانشجوی غیرایرانی به داخل کشور است که این امر را در دستور کار دانشگاه تهران قرار داده‌ایم.

وی افزود: همچنین برای دیده شدن بهتر دانشگاه در فضای بین‌المللی نیز برنامه‌های ویژه‌ای داریم.

نیلی‌احمدآبادی اظهار داشت: دوره‌هایی را هم به زبان غیرفارسی ارائه می‌دهیم که این کار را از بهمن‌ماه آغاز کردیم و 2 دوره کارشناسی ارشد و 2 دوره دکتری را به زبان انگلیسی ارائه کردیم.

رئیس دانشگاه تهران عنوان کرد: دانشجویان خود را برای حضور 6 تا 9 ماه در دانشگاه‌های معتبر دنیا آماده کردیم و تعداد هم افزایش یافته است و اعضای هیأت علمی را برای همکاری با محققان علمی بین‌المللی تشویق کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: همچنین سعی می‌کنیم منابع مالی برای کارهای پژوهشی را بیشتر داشته باشیم و اعتبارات مشترک برای پژوهش با کشورهای دیگر گذاشتیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علیرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۱
مزاح می‌فرمایند ایشون
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟