ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توافق با فیلیپین برای سرمایه‌گذاری در ۲ میدان نفتی ایران

یک شرکت نفتی دولتی فیلیپین تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت ملی نفت ایران برای خرید نفت و سرمایه‌گذاری در ۲ میدان نفتی ایران امضاء کردند.
کد خبر: ۶۹۸۵۳۹
| |
4896 بازدید
یک شرکت نفتی دولتی فیلیپین تفاهم‌نامه‌ای را با شرکت ملی نفت ایران برای خرید نفت و سرمایه‌گذاری در ۲ میدان نفتی ایران امضاء کردند.

به گزارش فارس به نقل از فیل‌استار، شرکت ملی نفت ایران توافق همکاری برای توسعه 2 میدان نفتی و فروش نفت به شرکت نفتی دولتی PLOC فیلیپین را امضاء کردند.

این توافق‌نامه شامل اقدامات اولیه برای امکان‌سنجی اجرای چند پروژه مشترک بین ایران و فیلیپین است که توسط غلامرضا منوچهری معاون توسعه شرکت ملی نفت ایران و ادرو آکینو رئیس شرکت PLOC فیلیپین امضاء شده است.

میدان‌های نفتی پازانان و دارخوین خرید نفت توسط پالایشگاه مینداناهوی فیلیپین و همچنین ساخت یک کارخانه LNG در ایران از جمله پروژه‌هایی هستند که مطالعه طرح توسعه آنها بین دو کشور توافق شده است.

شرکت PLOC قصد دارد یک پالایشگاه نفتی را طی 3 سال آینده در منطقه مینداناهو تاسیس کرده و نفت این پالایشگاه از طرف ایران تأمین خواهد شد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟
آخرین اخبار