ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خودروی جدید فولکس‌ در راه بازار

فولکس‌ واگن اعلام کرد تولید جدیدترین پولو هاچ‌بک از ماه آینده آغاز خواهد شد. با تولید این خودرو رقابت در بازار خودروهای کامپکت کوچک شدیدتر خواهد شد.
کد خبر: ۶۹۴۳۸۴
| |
3884 بازدید
فولکس‌ واگن اعلام کرد تولید جدیدترین پولو هاچ‌بک از ماه آینده آغاز خواهد شد. با تولید این خودرو رقابت در بازار خودروهای کامپکت کوچک شدیدتر خواهد شد.

به گزارش آتوموتیو نیوز، این مدل جدید پولو مجهز به سیستم‌های پیشرفته ایمنی، کمک راننده و اتصال به اینترنت است و رقیب سرسخت فورد فیستای جدید محسوب می‌شود. فورد مدعی است فیستای جدید «پیشرفته‌ترین خودروی کوچک» است. 

به گفته فولکس‌واگن، در نمایشگاه بین‌المللی خودروی فرانکفورت که در ماه سپتامبر برگزار می‌شود به‌طور رسمی از پولو رونمایی و فروش این خودرو آغاز می‌شود. قیمت مدل جدید پولو احتمالا هم‌قیمت مدل فعلی خواهد بود. در فصل نخست امسال، پولو با فروش 91 هزار و 883 دستگاه، پرفروش‌ترین خودروی کامپکت کوچک اروپا لقب گرفت. رنو سیلو با فروش 87 هزار و 476 دستگاه در مکان دوم قرار گرفت و فیستا با فروش 82 هزار و 826 دستگاه جایگاه سوم را به خود اختصاص داد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟