صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سرلشگر فیروزآبادی: جریان‌های سیاسی نباید ائتلاف کنند

مشاور رهبری در مورد ضرورت آشتی ملی و اتحاد ملی گفت: جریان‌های سیاسی محل مباحثه است باید باهم بحث کنند تا بهترین حرف از دل این بحث‌ها بیرون بیاید. اگر بخواهند همه یک حرف بزنند و همه آن را تایید کنند، فضا مانند مرداب می‌شود که مرداب به دلیل سکون می‌گندد.
کد خبر: ۶۶۷۳۶۰
| |
2571 بازدید
 به گزارش ایلنا، حسن فیروزآبادی ، در مورد ضرورت وجود اتحاد ملی و آشتی ملی گفت: به نظر من الان هم اتحاد ملی و آشتی ملی وجود دارد و حضور مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن نشانه همین مساله بود.

وی افزود: بین جریان‌های سیاسی نباید ائتلاف شود، جریان‌های سیاسی محل مباحثه است باید باهم بحث کنند تا بهترین حرف از دل این بحث‌ها بیرون بیاید. اگر بخواهند همه یک حرف بزنند و همه آن را تایید کنند، فضا مانند مرداب می‌شود که مرداب به دلیل سکون می‌گندد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...