صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دولت کویت استعفا کرد

کد خبر: ۶۴۴۳۰۱
| |
3349 بازدید
دولت کویت استعفای خود را تقدیم امیر کشور کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه اسکای نیوز عربی، صباح الأحمد الجابر الصباح، امیر کویت جابر المبارک، نخست وزیر کویت را به حضور پذیرفت و نخست وزیر استعفانامه دولت را تقدیم امیر کرد.

این اقدام قانونی در پی اعلام نتایج انتخابات پارلمانی صورت گرفت.

نخست وزیر کویت  در جلسه کابینه در صبح امروز گفت:‌ کویت شاهد جشن دموکراسی بود که بر همبستگی میان مردم و رهبران سیاسی‌شان به رهبری امیر کویت تاکید کرد.

وی افزود: کویتی‌ها به همه جهان ثابت کردند که دموکراسی در جامعه کویت ریشه دوانده و جامعه از وحدت برخوردار است.

امیر کویت نیز پیشتر برگزاری انتخابات پارلمانی را به کویتی‌ها تبریک گفته بود.

پیشتر کمیته انتخابات کویت از پیروزی مخالفان کویت و نامزدهای نزدیک به مخالفان با ۲۴ کرسی یعنی حدود نیمی از اعضای پارلمان کویت که در آن ۵۰ کرسی وجود دارد، خبر داد.

دولت این کشور ۲۵ مهر ماه نیز رسما استعفای خود را به امیر کشور تقدیم کرد در آن هنگام پارلمان هم منحل شد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان