صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تاخیر در پرواز و جاماندن یک سوم مسافران!

تاخیر هفت ساعته در پرواز زاهدان - مشهد، عده زیادی را به دردسر انداخت!
کد خبر: ۲۲۲۳۰۷
| |
19022 بازدید
|
۴
50 مسافر پرواز زاهدان - مشهد که از دیروز در انتظار جابجایی هستند ، تا پایان امروز با پرواز جایگزین به سمت مقصد حرکت خواهند کرد.

 مدیر کل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان به واحد مرکزی خبر گفت: علت لغو زمان اصلی  پرواز زاهدان – مشهد که قرار بود ساعت 9 و 30 دقیقه دیشب با پرواز بویینگ 727 انجام شود ، نقص فنی بوده است.

 داوودی افزود : 100 نفر از مسافران این پرواز ساعت 4 صبح امروز (پنجشنبه) با پرواز جایگزین عازم شدند و مابقی مسافران هم تا پایان امروز به مقصدشان می رسند .

وی گفت : پرواز جایگزین زاهدان – مشهد با فوکر در حال انجام است که ظرفیت آن 100 مسافر است.

 150 مسافر پرواز زاهدان – مشهد قرار بود دیروز با پرواز بویینگ 727 زاهدان را به مقصد مشهد ترک کنند که 100 نفر از این مسافران از طریق اطلاع رسانی شرکت هواپیمایی آسمان ، با پرواز جایگزین زاهدان – مشهد بامداد امروز عازم مشهد شدند و 50 مسافر دیگر نیز تا پایان روز پنجشنبه (6 بهمن) با پرواز جایگزین به سمت مقصد حرکت خواهند کرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Germany
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
727 را خدا بیامرزه ، تا سقوط نکنه بازنشستش نمیکنند
ناشناس
|
Germany
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
یک سری کشورها هم زنبیل گذاشتن گفتن هوای ما رو هم داشته باشین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
بابا به جون این مردم رحم کنید،پس چی شد این پروازهای داخلی که قرار بود هواپیمایی قطر انجام بده؟
متین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
به به ........ جونمی به این سرعت عمل و احترام به حقوق مسافر ........