صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزادي يك محكوم به قصاص پس از 18 سال

انجمن حمايت از زندانيان شهرستان مهاباد در راستاي عمل به تکليف شرعي و قانوني با همکاري انجمن حمايت زندانيان تبريز موجبات آزادي زنداني را پس از 18 سال فراهم كرد.
کد خبر: ۱۳۲۲۴۹
| |
2614 بازدید

يك زنداني محكوم به قصاص نفس پس از 18 سال از زندان مهاباد آزاد شد.

به گزارش ايسنا، دادستان عمومي و انقلاب شهرستان مهاباد در اين باره گفت: انجمن حمايت از زندانيان شهرستان مهاباد در راستاي عمل به تکليف شرعي و قانوني با همکاري انجمن حمايت زندانيان تبريز موجبات آزادي زنداني را پس از 18 سال فراهم كرد.

حضرتي، افزود: انجمن حمايت از زندانيان شهرستان مهاباد "ص-ر" را که 18 سال قبل به قصاص نفس محکوم شده بود و در زندان به سر مي‌برد دوباره به کانون خانواده بازگرداند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟