صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از کرونا علیه فلسطینی‌ها

عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین نسبت به اینکه رژیم صهیونیستی از بحران کرونا برای افزایش اقدامات خود در قدس اشغالی استفاده می کند هشدار داد.
کد خبر: ۹۷۳۶۴۸
| |
6515 بازدید
سوءاستفاده رژیم صهیونیستی از کرونا علیه فلسطینی‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «محمد الهندی» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی نسبت به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای سوء استفاده از بحران کرونا و توجه جهانیان به این بحران در راستای اعمال فشار بر فلسطینی‌ها به ویژه قدس اشغالی هشدار داد.

وی در ادامه افزود، بدون شک دشمن صهیونیستی از شرایط کنونی برای افزایش اقدامات خصمانه خود علیه قدس اشغالی ساکنان آن سوء استفاده می‌کند.

الهندی از تشکیلات خودگردان فلسطین خواست برای حمایت از ساکنان قدس اشغالی به عنوان خط مقدم رویارویی با اشغالگران صهیونیست وارد عمل شود.

وی همچنین به مشارکت جنبش جهاد اسلامی در روند مبارزه با گسترش ویروس کرونا در نوارغزه و ضدعفونی کردن محله‌ها اشاره کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟