کد خبر: ۹۶۶۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸ 17 March 2020
فرآیند تهیه و مصرف نان نیز همچون دیگر اقلام می‌تواند بستر انتقال ویروس کرونا باشد. برای جلوگیری از این اقدام، چه باید کرد و چگونه نان را تهیه کرد؟ در این راهنما، طریقه صحیح را فرامی‌گیریم.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۱
بهتر است در شرایط فعلی کارخانه های آرد را تشویق به عرضه بسته های یک کیلویی آرد 4% از طریق فروشگاه های زنجیره ای کنیم تا مردم بتوانند در فر اجاق گاز منزل نان حجیم با کیفیت بپزند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
بیش از 50 درصد مردم اجاق گاز فر دار ندارند
علی
| Iran, Islamic Republic of |
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
روشهای پخت نان را در ماهیتابه آموزش دهید
فرهنگ
| Iran, Islamic Republic of |
۱۱:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
اتفاقا درکلیپ به گرم کردن نان در قابلمه نیز اشاره شده است.درست نگاه کن می بینی.
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۱
فرصت پخت نان کجا بود؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۷/۰۹
اتفاقا فکر خوبی است بگذار خانم ها لااقل نان گرمی بدهند به شوهراشون
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۸ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۳
سلام - من هفته ای یکبار نانوایی می رم . پارچه تمیز را کنار تختگاه تنور پهن می کنم و از نانوا خواهش می کنم نان را با انبر بدون دخالت دست روی پارچه بگذارد. خودمم بدون اینکه دست بزنم پارچه را بسته نان را به منزل می برم. در راه منزل هم نان باز هم حرارت داره و کاملا عاری از ویروس است . البته مشکلاتی داره و مسئولین نانوایی اذیت میشن .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۲۰:۵۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
کارشناسان توصیه میکنند همان پارچه را جایی پهن نکنید که بعداز شما دیگران باید نانشان را از روی آن صفحه بردارند.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: