صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نقص فنی در پرواز «کرمان - کیش»

پرواز ۴۵۹۴ هواپیمایی ماهان از کرمان به مقصد کیش به علت نقص فنی بعد از نیم ساعت از پرواز به فرودگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی کرمان برگشت.
کد خبر: ۹۵۸۰۳۸
| |
23054 بازدید
|
۲
نقص فنی در پرواز «کرمان - کیش»
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، "علی قاسم‌زاده زاده" مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان در خصوص نقص فنی پرواز ۴۵۹۴ هواپیمایی ماهان مسیر «کرمان - کیش» گفت: این هواپیما دچار یک نقص فنی شده که به تشخیص خلبان، این پرواز به فرودگاه کرمان برگشته و فرود آمد.

وی با تاکید بر اینکه و هواپیما سالم به زمین نشسته و هیچ مشکلی برای مسافران ایجاد نشده است ادامه داد: مهندسین در حال تعمیر هواپیما هستند و به احتمال زیاد مشکل آن به زودی برطرف خواهد شد و امیدواریم امشب این پرواز از فرودگاه بین المللی آیت الله هاشمی رفسنجانی کرمان صورت گیرد.

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان در خصوص اینکه گفته شده این هواپیما باند فرودگاه را مسدود کرده، عنوان کرد: چنین چیزی به هیچ عنوان صحت نیست و پس از فرود این هواپیما، یک پرواز در باند فرودگاه نشسته و اکنون نیز پرواز ساعت ۲۱ کرمان به مقصد تهران در حال آماده شدن برای پرواز است لذا مشکلی در این زمینه نداریم و این مطلب شایعه است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
درسته که میگن آژانسها دیگه بلیط را با مقصد مشخص نمی فروشند؟ و میگن مقصد هر جا هواپیما خودش فرود اومد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۲۱
بهتر نيست با اين افتضاح ها فرودگاه و هواپيما رو تعطيل كنيد ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟