بازدید 3661

تولید گوشت قرمز افزایش یافت

تولید گوشت قرمز در فصل تابستان ١٣٩٨ نسبت به فصل بهار در کشتارگاه‌های رسمی کشور بیش از 13 درصد افزایش پیدا کرد.
کد خبر: ۹۳۴۳۴۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۳۰ 03 November 2019

به گزارش فارس به نقل از مرکز آمار ایران بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با٤٣,٣ هزار تن، ٥٦.٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است.

گزیده نتایج فصل تابستان آمارگیری کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولید شده انواع دام‌های ذبح‌شده در کشتارگاه‌های رسمی کشور در فصل تابستان ١٣٩٨ جمعاً ٧٧ هزار تن گزارش شده، که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

بر اساس نتایج این آمارگیری، گوشت گاو و گوساله با٤٣,٣ هزار تن، ٥٦.٢ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده است. گوشت گوسفند و بره با ٢٥.٧ هزار تن، بز و بزغاله با ٦.١ هزار تن و سایر انواع دام‌ها با ١.٩ هزار تن، به‌ترتیب ٣٣.٣ درصد، ٧.٩ درصد و ٢.٦ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در تابستان سال ۱۳۹٨ با عملکرد فصل مشابه سال ۱۳۹٧ نشان‌دهنده کاهش ٢٢ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به فصل مشابه سال قبل برای گوسفند و بره ٢١ درصد، برای بز و بزغاله ٢٦ درصد و برای گاو و گوساله ٢٣ درصد بوده است.

نتایج حاصل از این طرح نشان می‌دهد که تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌ها در فصل تابستان نسبت به فصل بهار همین سال بیش از ١٣ درصد افزایش داشته است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس
آخرین اخبار