ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

افسر سابق اطلاعاتی آمریکا به دلیل چین ۱۰ سال حبس گرفت

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد، افسر سابق اطلاعاتی آمریکا بابت تلاش برای فروش اسرار نظامی به چین به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.
کد خبر: ۹۲۵۸۵۴
| |
2490 بازدید

وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد، افسر سابق اطلاعاتی آمریکا بابت تلاش برای فروش اسرار نظامی به چین به ۱۰ سال حبس محکوم شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد: این افسر سابق اطلاعات دفاعی آمریکا که در ماه مارس ۲۰۱۹ به جرمش اعتراف کرد، اکنون به ۱۰ سال حبس محکوم شده است؛ او اعتراف کرد که تلاش کرده تا با چین ارتباط داشته باشد و اقدام به ارسال یا انتقال اطلاعات در زمینه اسرار نظامی‌ کند.

در ۲۰۱۸ این مرد ۶۰ ساله به نام "رون هنسن"، در مسیر پرواز از سیاتل به چین و با در دست داشتن اطلاعات محرمانه نظامی دستگیر شد.

وزارت دادگستری آمریکا همچنین اعلام کرد، هنسن در ارتباط با جاسوس‌های چینی صدها هزار دلار بابت ارائه اطلاعات به چین دریافت کرده است.

در گزارش وزارت دادگستری آمریکا همچنین آمده که دولت چین به تلاش خود برای به خدمت گرفتن اعضای سابق و کنونی جامعه اطلاعاتی آمریکا ادامه می‌دهد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟