صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سفر به نروژ؛ ادامه تور اروپایی ظریف

کد خبر: ۹۱۹۳۵۶
| |
10265 بازدید
محمدجواد ظریف پس از دیدار با مقامات سوئد، استکهلم را به مقصد نروژ ترک کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، وزیر امور خارجه کشورمان عصر امروز (چهارشنبه) در ادامه تور اروپایی خود به منظور دیدار و گفتگو با مقامات اروپایی و رایزنی با آن‌ها در ارتباط با آخرین تحولات بین‌المللی و مسائل دوجانبه، به نروژ سفر کرد.

محمدجواد ظریف و هیأت همراه در سومین مقصد خود در سفر به کشور‌های شمال اروپا به منظور گفتگو و رایزنی با مقامات اروپایی، وارد اسلو شد.

بر اساس این گزارش، ظریف قرار است در سفر به این کشور اسکاندیناوی، با مقامات این کشور دیدار و رایزنی کند.

ظریف پیش از سفر به نروژ به کشور‌های فنلاند و سوئد سفر کرده بود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین پس از دیدار با مقامات نروژ راهی پاریس خواهد شد و روز جمعه با رئیس‌جمهوری و وزیر خارجه فرانسه دیدار و رایزنی می‌کند.
ادامه تور اروپایی ظریف؛ سفر به نروژ
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...