ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس نروژ: حمله دیروز تروریستی بود

پلیس نروژ اعلام کرد: در حال تحقیق و تفحص درباره حادثه دیروز حمله به یک مسجد به عنوان تلاش برای ارتکاب یک اقدام تروریستی هستیم.
کد خبر: ۹۱۷۴۱۵
| |
2691 بازدید

پلیس نروژ اعلام کرد: در حال تحقیق و تفحص درباره حادثه دیروز حمله به یک مسجد به عنوان تلاش برای ارتکاب یک اقدام تروریستی هستیم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، پلیس نروژ امروز یکشنبه اعلام کرد که اعلام کرد حمله روز گذشته به مسجدی در این کشور عملیات تروریستی بوده است.

«رون کجول» (Rune Skjold) معاون پلیس نروژ در این خصوص گفت: ما در حال تحقیق و تفحص در این باره به عنوان تلاش برای ارتکاب یک اقدام تروریستی هستیم.

این در حالیست که نروژ ساعاتی پیش از بازداشت فردی که به مسجدی در شهر اسلو حمله کرده بود خبر داده بود. 

بر اساس اعلام پلیس نروژ، مهاجم فردی ۲۰ ساله است و در بازرسی از منزل وی جسد یک زن پیدا شده است. 

حمله به مسجد نور در اطراف اسلو، پایتخت نروژ که دیروز شنبه انجام شد به زخمی‌شدن یک شهروند ۷۵ ساله انجامید. 

تا کنون اطلاعات بیشتری در این رابطه منتشر نشده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟