صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کشف ۱.۵ تن تریاک / درگیری با سوداگران مرگ

کد خبر: ۹۱۲۱۴۶
| |
5645 بازدید

فرمانده مرزبانی ناجا از کشف بیش از یک تن و ۴۹۰ کیلوگرم تریاک و انهدام باند قاچاق مواد مخدر و سلاح در مرز‌های میانی استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سردار قاسم رضایی با اعلام خبر فوق اظهار داشت: مرزداران مرزبانی سیستان و بلوچستان با اشراف اطلاعاتی از احتمال ورود محموله مواد مخدر، سلاح و مهمات از مرز‌های میانی استان توسط اشرار و معاندین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مطلع شدند بنابراین برنامه‌ریزی دقیق و گسترده‌ای برای متلاشی‌کردن این باند صورت گرفت.

وی ادامه داد: چندین تیم پوششی و عملیاتی، پس از شناسایی مسیر‌های تردد قاچاقچیان به اجرای هدفمند کمین پرداخته و با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان، سوداگران مرگ را در رسیدن به اهداف شان ناکام گذاشتند.

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: قاچاقچیان که از حضور قدرتمندانه و عملیات ضربتی مرزداران غافلگیر شده بودند، به دلیل عدم توانایی در مقابله با مرزبانان، ضمن رها کردن محموله خود با استفاده از تاریکی شب، کوهستانی بودن منطقه و نزدیکی به نوار مرزی، به سمت خاک کشور مقابل متواری شدند.

این مقام ارشد مرزبانی افزود: در این عملیات علاوه بر توقیف یک دستگاه خودروی تویوتا، یک تن و ۴۹۳ کیلو و ۵۰۰ گرم تریاک، ۱۷ قبضه کلت کمری، یک قبضه سلاح کلاشینکف به همراه مقادیری مهمات و تعدادی تجهیزات ارتباطی توسط مرزبانان هنگ مرزی سراوان کشف شد.

فرمانده مرزبانی ناجا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مرزداران استان سیستان و بلوچستان و هنگ مرزی سراوان، تصریح کرد: مرزبانان ایران اسلامی ضمن برقراری امنیت با هرگونه تجاوز به مرز‌های کشورمان مقتدرانه برخورد خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار