صفحه خبر لوگوبالا تابناک
وزیر ارتباطات:

بابت قطعی اینترنت باید به مردم جریمه داد

کد خبر: ۹۰۹۵۵۴
| |
6262 بازدید

وزیر ارتباطات با اشاره به قطعی اینترنت در چند روز گذشته، تاکید کرد: شرکت زیرساخت باید به شرکت های اینترنتی جریمه بدهد آنها نیز به مردم.

به گزارش «تابناک»، محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در توییتی به شکایت‌های اخیر از کیفیت اینترنت واکنش نشان داد.

وی گفت: پس از خروج از چین، دقایقی قبل در هواپیما به توئیتر متصل شدم. شکایت‌هایی از کیفیت اینترنت خواندم. از معاونم در رگولاتوری خواستم افت کیفیت اینترنت را بررسی و به مردم گزارش دهد.

جهرمی تاکید کرد: شرکت زیرساخت بابت دو قطعی ده روز اخیر، باید به شرکت‌ها جریمه بدهد، آنها هم به مردم. کیفیت سرویس هم از حق الناس است.

وی همچنین در مورد برقراری اینترنت در خطوط هواپیمایی ایران گفت: این پروژه هم اکنون با همکاری سازمان فضایی و سازمان هواپیمایی کشوری در حال پیگیری است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان